Aktywne Wpisy

MonazoPL +118
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +105
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

Siady max effort mam zamiar robić bez boxa, więc w dynamic effort przy ostatnim tygodniu fali, połowę serii robię z wyznaczonym ciężarem, a w drugiej połowie dokładam tak żeby zbudować się do ciężkiej dwójki, zachowując przy tym krótkie przerwy. I dzisiaj poszło
Docelowe 255kg (195kg bar + 60kg bands) 3x2
275kg x 2 (215kg bar + 60kg bands)
305kg x 2 (245kg bar + 60kg bands)
325kg x 2 (265kg bar + 60kg bands)
Ta ostatnia seria na nagraniu wygląda o wiele łatwiej niż mi się wydawało, ciężko było w trakcie, a po nagraniu widać że jeszcze tam coś dodać mogłem.
Potem speed pulle z gumami i "pauzą" lol. 270kg (180kg bar + 90kg bands) 10 serii po jednym repie.
Dalej trochę różnych asyst.
Odczucia mam ciągle takie same to znaczy, te treningi idą CORAZ LEPIEJ. Ciężary rosną, a mi się wydaje że robi się coraz łatwiej. Wiadomo układ nerwowy dostaje po dupie ciągle cisnąć bardzo mocno, każdy trening coraz bardziej, czuć że czasem tej "świeżości" nie ma, pojawia się niechęć, zamulenie.
Uważam że to jednak normalne przy ciągłym przekraczaniu swoich granic. Natomiast jeśli chodzi o mięśnie, regeneracja jest wybitna :) Nie czuje się właściwie przez nie w żaden sposób ograniczony, np że prostowniki są zmęczone, albo tricepsy nie zregenerowały się po porzednim treningu. Wszelkie zmęczenie mięśni znika w ciągu 24-48h.
Chyba nie ma co pisać ile czasu zajmuje trening, bo znowu było typowo, czyli mniej niż 1h30min.
Box squat vs bands 255kg 3x2 275x2 305x2 325x2
DL vs bands 270kg 10x1
Reverse hypers 4x20
KB march in place 3x
AB 3x
1leg glute bridge 3x10
Band ham curls 3x60
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #pokazforme #sport
@IntruderXXL: No to chociaż raz mamy coś wspólnego na treningu, chociaż mnie to akurat spotkało przed.