✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mireczki jakie jest najlepsze miasto do życia w PL dla rodziny z jednym dzieckiem - moja córka to jeszcze niemowlak, stąd myślę o przeprowadzeniu się z aktualnego wypizdowia póki jest mała i przeprowadzka jej nie rusza ( ͡°͜ʖ͡°) Zależy mi na dobrym stosunku kosztów życia - mieszkanie lub dom, w stosunku do zarobków, dostępności zajęć i infrastruktury dla dzieciaków, dobrej komunikacji, bezpieczeństwie. Na oku mam Świdnice, Opole, Katowice, Wrocław, Olsztyn, Gdańsk, Rzeszów. Jeśli to pomocne, to pracuje w branży produkcyjnej na stanowisku kierownika, więc pracy szukałabym w takiej branży. Jeśli chodzi o różową, to pracuje w takiej branży, że w każdym mieście będzie praca. Póki co robię rozeznanie i fajnie byłoby poznać Wasze opinie albo propozycje, z góry dzięki #rodzicielstwo #pracbaza #zalesie
@mirko_anonim: mnie zaskoczyły ostatnio pozytywnie Tychy, bo bywam tam częściej. Czysto, duże otwarte przestrzenie, dużo zieleni. Może jacyś mieszkańcy się wypowiedzą.
Mireczki jakie jest najlepsze miasto do życia w PL dla rodziny z jednym dzieckiem - moja córka to jeszcze niemowlak, stąd myślę o przeprowadzeniu się z aktualnego wypizdowia póki jest mała i przeprowadzka jej nie rusza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zależy mi na dobrym stosunku kosztów życia - mieszkanie lub dom, w stosunku do zarobków, dostępności zajęć i infrastruktury dla dzieciaków, dobrej komunikacji, bezpieczeństwie. Na oku mam Świdnice, Opole, Katowice, Wrocław, Olsztyn, Gdańsk, Rzeszów.
Jeśli to pomocne, to pracuje w branży produkcyjnej na stanowisku kierownika, więc pracy szukałabym w takiej branży.
Jeśli chodzi o różową, to pracuje w takiej branży, że w każdym mieście będzie praca.
Póki co robię rozeznanie i fajnie byłoby poznać Wasze opinie albo propozycje, z góry dzięki
#rodzicielstwo #pracbaza #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
(treść musi mieć 10 znaków)
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero