Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +191
Najlepsza praca aktualnie? Żadna, o której pisali na wykopie. Żaden hehe programista 15k, żaden freelancer, żadna działalność.
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
źródło: 483C498D-80D4-43D5-BA0F-B837DD8E0B3E
Pobierz
Frezer_02 +459
#psiarze
Behawiorystka o swoich niektórych niezbyt rozumnych klientach
Behawiorystka o swoich niektórych niezbyt rozumnych klientach
źródło: temp_file2876744505562055739
Pobierz

Nawet z obrączka walczyłem z dobry rok żeby zapomnieć że ją mam na palcu xD
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz@Tytanowy_Lucjan: Chcesz mi powiedzieć, że łatwiej sprawdzić godzinę wyjmując telefon z kieszeni i odblokowując ekran niż patrząc na zegarek?
Czy może, że wcale godziny nie sprawdzasz?
@xgalx: dla mnie zegarek jest przez większą część czasu taką samą biżuterią jak scyzoryk. Ma pokazywać godzinę, zbierać statystki o zdrowiu i sporcie, być podręcznym źródłem światła i pokazywać kto dzwoni, żebym nie musiał za każdym razem biec do biurka i tego sprawdzać. Oczywiście poradził bym sobie bez tego, ale to tak samo jak
-…o jesteś leworęczny?
- Nie…
- To dlaczego nosisz zegarek na prawej ręce?
- Bo tak?
-
@ATAT-2: nie że łatwiej, ale telefon i tak masz zawsze przy sobie, a zegarek to po pierwsze - dodatkowy sprzęt, po drugie - trzeba go nosić.
Nie posiadanie niczego na ręce jest dla mnie ważniejsze niż wygoda sprawdzenia godziny bez konieczności wyciągania telefonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Screenshot 2024-05-29 at 12-07-12 maxresdefault.jpg (obraz JPEG 1280×720 pikseli)
PobierzI jest to duuuuużo wygodniejsze niż wyciąganie telefonu z kieszeni, np mając na sobie jeansy
Nie ,jeśli to jest opaska lub smartwatch z powiadomieniami i NFC