Aktywne Wpisy

wiedzmy +3
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale spróbuję.
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem

Poroniec +136

To mój pierwszy wpis z ajfona, którym zastąpilem galaxy s3 i nie wiem, ale chyba wrócę jednak do androida :/
Wszystkie problemy software'owe rozwiązuje się guzikiem wgrywającym na nowo soft na telefonie w
Poza tym to logiczne, że temat na forach zakłada się zwykle wtedy, kiedy coś nie działa więc kopiąc głębiej znajdziesz jeszcze więcej takich 'problemów'.
Fakty są takie, że awaryjność telefonów Apple jest na niskim poziomie.
Nie lubie iPhonow bo to gowno, ale wezme jeszcze jeden... xD