Aktywne Wpisy

jegertilbake +175
Sprzedaż czasu liniowo za pieniądze to niewolnictwo z dodatkowymi krokami
Wczoraj pojawił się wpis na tagu #antynatalizm odnośnie braku chęci do pracy przez jednego ziomka. Oczywiście jak to na wykopie skoro OP wyraża swoje stanowisko to trzeba mu zaprzeczyć, choćby pisał najbardziej oczywiste rzeczy. Jednak w pewnym momencie zauważyłem, że chyba niektórzy piszą na poważnie swoje wysrywy tak więc wyjaśniam kilka prostych faktów, które umknęły tym osobom:
1) Żyjemy w systemie
Wczoraj pojawił się wpis na tagu #antynatalizm odnośnie braku chęci do pracy przez jednego ziomka. Oczywiście jak to na wykopie skoro OP wyraża swoje stanowisko to trzeba mu zaprzeczyć, choćby pisał najbardziej oczywiste rzeczy. Jednak w pewnym momencie zauważyłem, że chyba niektórzy piszą na poważnie swoje wysrywy tak więc wyjaśniam kilka prostych faktów, które umknęły tym osobom:
1) Żyjemy w systemie
źródło: image-50
Pobierz
dudi-dudi +582
źródło: 1000119938
Pobierz

Cześć,
Konta tu nie mam, ale śledzę tag od dawna i może ktoś miał podobny objaw.
Podczas wykonywania określonych ćwiczeń takich jak:
- uginanie hantli chwytem młotkowym (tutaj to czuje głównie)
- t-bar
- wiosłowanie (tylko blisko upadku)
Odczuwam bardzo niekomfortowe uczucie tak jakby rażenia prądem/wbijania tysięcy igieł od barku do nadgarstka, głównie czuje to w bicepsie i nadgarstku.
Nie eliminuje mi to ćwiczeń na siłowni, bo po prostu omijam niekomfortowe ćwiczenia, ale zastanawia mnie ten objaw.
Na początku myślałem że jest to spowodowane brakiem aktywności przed siłownią, ale mijają 2 lata i bez zmian.
Próbowałem jak najmocniej się dogrzać przed problematycznymi ćwiczeniami, niestety bez zmian, cały czas to samo.
Spotkał się ktoś z podobnym objawem czy zostaje mi konstelacja z fizjoterapeutą?
#mirkokoksy #zdrowie #fizjoterapia #silownia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Robisz wydłużony negatyw w swoich ćwiczeniach? Miałem problemy z łokciami od podciągnięć i dyskomfort w rejonie tyłu barków/kapturów od wiosłowań na maszynie szerokim chwytem, ale gdy zrzuciłem wszędzie ciężar i zacząłem nabijać bodziec wydłużonym negatywem, to po dojściu do ciężarów sprzed tej zmiany to się mocno uspokoiło.
Oczywiście też polecam się zbadać.