Aktywne Wpisy
krystse +2
Jakiś mądry rowerzysta przypina sobie już drugi miesiąc rower do szafki obok na moim miejscu parkingowym w garażu podziemnym. Co mogę z tym zrobić? Szafka jest na miejscu sąsiada, który miał problem do mnie ze to mój rower, więc to nie jego. Wychodzi na to, że to zupełnie jakaś osoba trzecia. Administracja ma to w dupie. Nie da się go przenieść bo ma mocne zapięcie. Kończą mi sie pomysły, a niesamowicie mnie
źródło: IMG_7564
Pobierz
ewataewa 0
#perfumy weto weto weto....
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-12 221346
Pobierz

źródło: 0856aa7049925b81f3687bcf363d87404bc097e3a775dd7b9a36e3182cd9e956
Pobierz@pjk13: ona nie odnosiła się do kwestii tego, że jej się nie chce tyle czasu wychowywać. Ona mówiła o metrażu :)
@pjk13: https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2015-04-23/skandal-18-lat-po-powodzi-dalej-zyja-w-barakach_1442604/
Może u Ciebie poza Polską tak jest, u nas te "kilka dni" to trwa latami i żadnego innego lokum nigdy nie będzie
@Fermiol: różnica między nami jest taka, że ja nie mówię innym jak mają żyć. Mam dwójkę dzieci, a uchodźców nie planuję gościć
@frisorovicz: a ja uwielbiam fakt, że pół kraju jest na tyle głupie, że udało się ludziom wmówić, że uśmiech to negatywna cecha xD
Za to decyzja o wpuszczeniu imgranta który przyjechał tu kraść gwałcić i zabijać to juz jest lekka i nic nie znacząca decyzja XD
@Khebib: za mało leków, albo za duzo lęków, sugeruję w trybie pilnym skonsultować się z lekarzem prowadzacym.
Ale to ty jesteś na tyle głupi, że wmówiłeś sobie coś takiego. Rozumiesz coś takiego jak kpiny i drwiny?
@missioncritical: no tak, bo przeciez ten czlowiek sam nieproszony sie pojawia. Pani Natalia nie miala pojecia skad te dzieci sie biora i nie mogla podjac przemyslanej decyzji
@pjk13: ilu uchodźców miłosiernie przyjęła?
@PurpleHaze: otóż nie tym razem. Zakładając, że ten cytat z mema jest prawdziwy, to "uchodźcy" w 2021 nie mogli jeszcze być prawdziwymi uchodźcami z Ukrainy, gdyż Putin zaatakował w 2022.
Wcześniej zaś żadne państwo graniczące z Polską nie było w stanie wojny. Natomiast wszelcy czarni i beżowi mężczyźni w sile wieku z innych
źródło: world-war-1-and-2-plane-dropping-bombs-vs-world-war-3-plane-dropping-black-immigrants
Pobierz