Aktywne Wpisy
Mietek66348 +28
#konfitura
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “

pepepanpatryk +634
Możecie mówić na mnie freethinker ale jak wszedłem na ten live i zobaczyłem cała ta śmietankę influenserska i wszystkich oświeconych celebrytów to aż mnie obrzydzenie wzięło. Szczególnie Borys Szyc wzywający swoich kolegów miliarderów "rzućcie parę baniek it's just money", odkleja totalna ale ważne że syn gra w golfa a kolega jest w Australii, kumacie w Australii!
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A

źródło: 0856aa7049925b81f3687bcf363d87404bc097e3a775dd7b9a36e3182cd9e956
Pobierz@frisorovicz: no tak, bo wcale nie jest tak, że taki uchodźca będzie pomieszkiwać tymczasowo kilka dni/tygodni póki nie znajdzie innego lokum. Szkoda, że nie jesteś na tyle bystry, że nie widzisz różnicy, gdy mowa o wychowaniu dziecka przez conajmniej 18 lat
@frisorovicz: uwielbiam (..) fikołki w (..) uśmiechniętej (..) części (..)
@frisorovicz: decyzja o sprowadzeniu nowego człowieka na ten świat, wiążąca się z ogromną odpowiedzialnością, poświęceniem i wywróceniem całego życia do góry nogami vs pozwolenie dorosłemu człowiekowi na przenocowanie przez jakiś czas w twoim kwadracie. No dosłownie to samo smutny, szary człowieku.
Wyłazi ze smutnych, szarych i słabych ludzi to, jak płytko pojmują rodzicielstwo - zrobić sobie dziecko i jakoś to
No i nie wiem kto płytko patrzy na rodzicielstwo skoro małe mieszkanie (60m to mało na 3 osoby? Nie wiedziałem) to wystarczająco żeby się dziecka pozbyć, wykupione
@JackobC: bystrzy? Mocne słowa jak na smutnego, szarego i słabego człowieka. Nie słyszałem, żeby mówiła o moim mieszkaniu. Gdzieś wspomniała o twoim?
@pjk13: zazdroszcze naiwnosci xD