Aktywne Wpisy

NoMoreTearsJustSmile +389
źródło: temp_file2398506849518719613
Pobierz
cichooo +85
Jak zostać znienawidzonym przez tirowców, czyli poradnik jak zostać busiarzem
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
źródło: temp_file8223531401227178864
Pobierz

źródło: 0856aa7049925b81f3687bcf363d87404bc097e3a775dd7b9a36e3182cd9e956
PobierzWszystko kręci się wokół logiki ze pomagać trzeba żywym oddychającym ludziom. Uchodźca już się urodził więc trzeba o niego dbać, jednocześnie myśląc żeby nie sprowadzać głupio na świat nowych ludzi skazując ich na życie w niedostatecznych warunkach (właśnie stąd się wzięli w dużej mierze uchodźcy
@pjk13: moim zdaniem jest różnica między dzieleniem mieszkania ze swoim dzieckiem a obcym murzynem który w dodatku może się okazać niebezpieczny w #!$%@? agresywny.
Poza tym skoro mówisz że to tylko
Nastepnie przeczytamy to zdanie:
I teraz pytanie:
Mamy wspolnie znalezc jedna zasadnicza roznice, czy sobie sam poradzisz?
HAHAHA, taa, kraje zachodu są pełne przykładów jak uchodźcy pomieszkują kilka dni, później są wdzięczni, pracują, nie tworzą dzielnic NO-GO i nie wpychają ludzi pod metro dla zabawy xD
@missioncritical: na początku pisałeś dobrze, ale tutaj już się odkleiłeś od rzeczywistości :D Chyba nie masz pojęcia, że to warunki lepsze niż 80-90% Polaków (IDzD). Podobnie, jakbyś pisał, że w rodzinie 2+1 gdzie facet zarabia dwie średnie krajowe rodzina żyje w skrajnej nędzy.
Ciągle tylko "niech ktoś niech ktoś, ale nie ja"
@pjk13: woda spłukiwana w klozecie jest bystra niczym Einstein w porównaniu do poglądów konfiarzy
@pjk13: I wtedy na jego miejsce przychodzi kolejny uchodzca. Jak ktos dostosowuje sie do przyjecia uchodzcow do mieszkania, to nie robi tego jednorazowo.
A ci uchodzcy nie sa wszyscy wychowani przez niego od dziecka. Nie wiadomo na jakiego trafi. Sa tacy cywilizowani, a sa tez tacy jak Daniel Magical. Jak przyjmujesz
Pytanie dlaczego powód że mieszkanie za małe jest wystarczające ale to że ojciec nie chce wychowywać dziecka już nie jest i alimenty ma płacić bo jej się zachciało jednak rodzić.