Aktywne Wpisy

Korba112 +565
#samobojstwo
Pacjentka lat 21 postanowiła zabić się wiertarką, wkręcając w siebie, w klatkę piersiową, wiertło. Nie przez mostek, a między żebrami. Wiertło obsunęło się po żebrze i jedynie rozcięło skórę i mięśnie.
W panice (ciekawe skąd, bo przecież chciała się zabić) zadzwoniła na #999.
Została zawieziona do chirurga, a potem zaopiekowana przez psychiatrę.
#wejsciesilowe #ratownikmedyczny
Pacjentka lat 21 postanowiła zabić się wiertarką, wkręcając w siebie, w klatkę piersiową, wiertło. Nie przez mostek, a między żebrami. Wiertło obsunęło się po żebrze i jedynie rozcięło skórę i mięśnie.
W panice (ciekawe skąd, bo przecież chciała się zabić) zadzwoniła na #999.
Została zawieziona do chirurga, a potem zaopiekowana przez psychiatrę.
#wejsciesilowe #ratownikmedyczny

120_Dni_Sodomy +139
#polska #ratownictwo #medycyna #afera #samobojstwo #depresja
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.

źródło: temp_file1417038754501163196
Pobierz
źródło: 0856aa7049925b81f3687bcf363d87404bc097e3a775dd7b9a36e3182cd9e956
Pobierz@frisorovicz: no tak, bo wcale nie jest tak, że taki uchodźca będzie pomieszkiwać tymczasowo kilka dni/tygodni póki nie znajdzie innego lokum. Szkoda, że nie jesteś na tyle bystry, że nie widzisz różnicy, gdy mowa o wychowaniu dziecka przez conajmniej 18 lat
@frisorovicz: uwielbiam (..) fikołki w (..) uśmiechniętej (..) części (..)
@frisorovicz: decyzja o sprowadzeniu nowego człowieka na ten świat, wiążąca się z ogromną odpowiedzialnością, poświęceniem i wywróceniem całego życia do góry nogami vs pozwolenie dorosłemu człowiekowi na przenocowanie przez jakiś czas w twoim kwadracie. No dosłownie to samo smutny, szary człowieku.
Wyłazi ze smutnych, szarych i słabych ludzi to, jak płytko pojmują rodzicielstwo - zrobić sobie dziecko i jakoś to
No i nie wiem kto płytko patrzy na rodzicielstwo skoro małe mieszkanie (60m to mało na 3 osoby? Nie wiedziałem) to wystarczająco żeby się dziecka pozbyć, wykupione
@JackobC: bystrzy? Mocne słowa jak na smutnego, szarego i słabego człowieka. Nie słyszałem, żeby mówiła o moim mieszkaniu. Gdzieś wspomniała o twoim?
@pjk13: zazdroszcze naiwnosci xD