Aktywne Wpisy
Duza-fajka +49
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
WezelGordyjski +38
Z dZiewczyna już od 7 lat skladamy się na wynajmowane mieszkanie pół na pół. Obecnie płacimy 2500 miesieczmie i dziewczyna dokłada sie 1250zl. Nie sądziłem, że tyle będziemy razem i chce się jej oświadczyć i nie wiem jak jej powiedzieć,że to moje mieszkanie na własność.
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie jej pytam co ona w takim razie myśli o mojej atrakcyjności, no to mówi że jej się podobam. No właśnie podobam jej się, a nie że jestem obiektywnie naj naj przystojniejszy, wiadomo że są ladniejsi. Mi sie podoba jej charakter a jednak ma ból czterech liter o to.
Co myślicie powinienem ją okłamac w takiej sytuacji i mowic tak tak jestes piekna kochanie? i wbrew sobie nie być szczerym??
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ile lat trzeba patrzeć w lustro żeby umieć się spozycjonowac
Nie chciałbym być w takiej relacji a Ty?
Więc mówiłem prawdę że np. ta sukienka wygląda okropnie albo ten makijaż ją postarza albo ta fryzura za którą zapłaciła 150zł upodabnia ją do ciotek 40+.
Kilka razy przeżywa moje słowa
Mój drogi autystyku jej chodzi o to jak ty ją widzisz. Ma być najpiękniejsza dla ciebie a reszta ma być paskudnymi pasztetami.
Raczej ty też byś nie chciał usłyszeć że masz glizde w spodniach tylko anakondę.
Co do wyglądu
Kiedyś jedna chciała abym pokazał zdjęcie poprzedniej... uważałem że zrobi jej się przykro bo była ładniejsza od niej, więc powiedziałem, że nie pokaże i tyle. Ty jak powiedziałeś jej że jest przeciętna to jej się przykro zrobiło. trzeba było to ominąć.
Trochę ogarnięcia jaki efekt będzie miało