Aktywne Wpisy
jacas +21
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +123
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie jej pytam co ona w takim razie myśli o mojej atrakcyjności, no to mówi że jej się podobam. No właśnie podobam jej się, a nie że jestem obiektywnie naj naj przystojniejszy, wiadomo że są ladniejsi. Mi sie podoba jej charakter a jednak ma ból czterech liter o to.
Co myślicie powinienem ją okłamac w takiej sytuacji i mowic tak tak jestes piekna kochanie? i wbrew sobie nie być szczerym??
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zaczyna się od małych kłamstw, a później dochodzi do zdrad, gdzie ludzie kompletnie nie są świadomi
no ale jest dla ciebie piękna i podoba ci się czy nie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
Wracajac do tego co Ty napisales - troche dziwnie tak oceniac swojego partnera/partnerke. Ja jak jestem zakochana to moj partner jest
@ffrreeaakk:
- dobrze ci było?
- nie