Aktywne Wpisy
PiotrFr +128
Klient do mnie zadzwonił w sprawie otynkowania domku i muru, który zrobił mu inny murarz.
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
kubas_782 +209
#bekaztransa #januszebiznesu #praca
Ojciec jeździł na trasach międzynarodowych parę lat dla takiego dziadtransa, ale że mój stary to taki sam dziad jak ten właściciel, to się jakoś dogadywali. No i po 5 latach służby dla Janusza, Janusz wymyślił sobie, że mojego starego z roboty ceremonialnie wyrzuci, bo mu się coś zaczęło nie spinać kosztowo.
Starego zwolnił podczas L4 z powodu zapalenia płuc, korespondencyjnie, bez okresu wypowiedzenia, dyscyplinarnie, że stary się w pracy nie stawił czy coś tam. Ogólnie cyrk na kółkach, daty oczywiście wsteczne, wałek na wałku.
Stary w szoku, próbował się z gościem dogadać, żeby nie robił maniany, tylko normalnie mu złożył wypowiedzenie, zapłacił zaległe pieniądze i rozstajemy się w dobrych stosunkach. No, ale Januszowi do ucha podpowiadał tytaniczny Janusz senior, który powiedział, że mają iść w zaparte. No to mój stary za moją radą złożył sprawę do sądu pracy.
Ojciec jeździł na trasach międzynarodowych parę lat dla takiego dziadtransa, ale że mój stary to taki sam dziad jak ten właściciel, to się jakoś dogadywali. No i po 5 latach służby dla Janusza, Janusz wymyślił sobie, że mojego starego z roboty ceremonialnie wyrzuci, bo mu się coś zaczęło nie spinać kosztowo.
Starego zwolnił podczas L4 z powodu zapalenia płuc, korespondencyjnie, bez okresu wypowiedzenia, dyscyplinarnie, że stary się w pracy nie stawił czy coś tam. Ogólnie cyrk na kółkach, daty oczywiście wsteczne, wałek na wałku.
Stary w szoku, próbował się z gościem dogadać, żeby nie robił maniany, tylko normalnie mu złożył wypowiedzenie, zapłacił zaległe pieniądze i rozstajemy się w dobrych stosunkach. No, ale Januszowi do ucha podpowiadał tytaniczny Janusz senior, który powiedział, że mają iść w zaparte. No to mój stary za moją radą złożył sprawę do sądu pracy.
kolejny raz czytam ten sam "argument" obalający blekpyl i kolejny raz powtarzam: nie sugerujcie się samą obserwacją par na mieście bo nie wiecie jak te związki wyglądają od środka. a właśnie to co się w nich dzieje jest wskaźnikiem przegrywu, a nie to czy ktoś trzymał za rękę. w rzeczywistości bardzo wiele zwązków ładnej dziewczyny ze słabym genetycznie kolesiem to po prostu zwiazki z beciakami, dla kasy, z rozsądku, bez namiętności, ze zdradami, z wyzyskiem, z martwą sypialnią itd itd.
zresztą wyobraźcie sobie tego chłopa z mema "polski messi". ty widzisz tylko to, że chodzą za rękę razem po galerii, a w rzeczywistości chłop jest większym przegrywem niż 30letni prawik.
jeśli już chcecie wyciągać jakiekolwiek wnioski z otoczenia, to bierzcie za przykład swoich znajomych których dobrze znacie. ale nawet wtedy podchodźcie do obserwacji z dystansem, bo mało który facet się przyzna, że jego partnerka nie chce się z nim seksić albo wyzywa go od nieudaczników.
#wyglad #hipergamia #przemyslenia #znajomi #wychodzimyzprzegrywu #tinder #przegryw #tfwnogf #randki #badoo #redpill #feels #zwiazki #relacje #samotnosc #podrywajzwykopem #incel
Komentarz usunięty przez moderatora
Tyle że ja nie mam praktycznie żadnych zobowiązań życiowych. Jak człowieka trzyma za jaja kredyt i dzieci to już bym pewnie tak nie fikał.
A jak chcesz, to masz 3. Jestem niższy o pół głowy xD
@znikam5: nie wiem czy to był pokój córki, a wyżywać sie na partnerze można z wielu błahych powodów, więc tu nie ma reguły. zgadzam się z tym że gość jest frajerem, ale to raczej nie usprawiedliwia takiego traktowania przez żonę.
@Kamil___: no nie wiem, mnie prace domowe dają dużo satysfakcji, nawet jak się z odkurzaczem przelecę albo trawę skoszę to się czuję jak lepszy człowiek no i mam poczucie jakiejś roboty zrobionej. A moja "księżniczka" robi w tym czasie co innego, bo też nie lubi siedzieć bezczynnie i
Przecież prace domowe nie zajmują aż tak wiele czasu. Zwłaszcza, że to się chyba w czasie lockdawnu wydarzyło...
@czescmampytanie: Skoro nie wiadomo jak te związki wyglądają od środka to skąd wiadomo jak te związki wyglądają od środka.
A gdy w momencie poznawania jest sytuacja, ze kobieta jest wygladowo z wyzszej ligi niz facet oraz oboja juz maja
@Chad30: co?
Czyli doskonale wiesz jak wyglądają od środka.