Wpis z mikrobloga

@Miguelos: wspaniałe są te wątki bo zaraz teiggeruja się typy z tekstami "Polak to nie biały" albo "żadne osiągnięcia to nie są" itd.

Od razu rzut oka na profil i można na czarnolisto żeby się miłej wykop przeglądało.

Dzięki Mireczku za te wrzutki o praniu!
  • Odpowiedz
@barnej-flinston

@blessed_by_swiezonka: nie są i mam w------e w kolor, o wiele lepiej rozmawia mi się z fizykiem z Pakistanu który kręci kebab od 20 lat w Polsce niż z p0lakiem który się cieszy że jest biały mając dwucyfrowe iq XD

@barnej-flinston zabawne, że fizyk z Pakistanu kręcący kebaba jest git, ale jakby Polak fizyk kręcił kebsa, to byś miał bekę, że zjeb nawet normalnej roboty znaleźć nie może.
  • Odpowiedz
zamki wybudowane przez Niemców, pałace przez zagraniczną szlachtę?

@Reck: chyba nigdy nie byłeś w np. Krakowie xD

WIększość Polskich budowli zniszczyli wlaśnie Niemcy przez lata.
  • Odpowiedz
co tam, zabolało?

@czerwonykomuch: czemu zabolało? Twój obrazek jest jak najbardziej śmieszny i prześmiewczy, ale co ma rasizm do obrazku OPa? Was wszystkich p----------o z tym rasizmem - ja nie tylko np. wolę białe kobiety i uważam białe dzieci za ładniejsze ale wolę też blondynki o jasnych (zielone, niebieskie) oczach. Czy to znaczy, że neinawidzę brązowookich brunetek? Albo dyskryminuje je? Nie.

Z resztą bardzo często te obrazki są postowane w
  • Odpowiedz
@blessed_by_swiezonka:
P--------z coś o radzieckich czołgach, ale to ty masz narrację Putina XD
W Rosji jest przyzwolenie na wojnę, bo składa się właśnie z takich jelopow jak ty.
I co by nie było, jestem przeciwnikiem masowej migracji bo to nikomu nie służy, ale daleki jestem od narracji nazistowskiej w zasadzie. Przecież za ten „mix” odpowiadają biali, czarno baaardzo racjonalnie się zachowują. Jak jest szansa na łatwe życie to jadą, tak
  • Odpowiedz