@NapalInTheMorning: ale ty jesteś kiepski, xero argumentów tylko przenoszenie własnych porażek życiowych na wspolbraci xD typie to ze jestes na dnie nie znaczy ze cala Polska tak wygląda
@blessed_by_swiezonka: nie są i mam w------e w kolor, o wiele lepiej rozmawia mi się z fizykiem z Pakistanu który kręci kebab od 20 lat w Polsce niż z p0lakiem który się cieszy że jest biały mając dwucyfrowe iq XD
@barnej-flinston zabawne, że fizyk z Pakistanu kręcący kebaba jest git, ale jakby Polak fizyk kręcił kebsa, to byś miał bekę, że zjeb nawet normalnej roboty znaleźć nie może.
@blessed_by_swiezonka: P--------z coś o radzieckich czołgach, ale to ty masz narrację Putina XD W Rosji jest przyzwolenie na wojnę, bo składa się właśnie z takich jelopow jak ty. I co by nie było, jestem przeciwnikiem masowej migracji bo to nikomu nie służy, ale daleki jestem od narracji nazistowskiej w zasadzie. Przecież za ten „mix” odpowiadają biali, czarno baaardzo racjonalnie się zachowują. Jak jest szansa na łatwe życie to jadą, tak
źródło: image_picker_D575F562-DF1F-40BC-9CA5-C8BD6D51203B-7825-00000136FBB779C5
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Od razu rzut oka na profil i można na czarnolisto żeby się miłej wykop przeglądało.
Dzięki Mireczku za te wrzutki o praniu!
@barnej-flinston zabawne, że fizyk z Pakistanu kręcący kebaba jest git, ale jakby Polak fizyk kręcił kebsa, to byś miał bekę, że zjeb nawet normalnej roboty znaleźć nie może.
@Reck: chyba nigdy nie byłeś w np. Krakowie xD
WIększość Polskich budowli zniszczyli wlaśnie Niemcy przez lata.
P--------z coś o radzieckich czołgach, ale to ty masz narrację Putina XD
W Rosji jest przyzwolenie na wojnę, bo składa się właśnie z takich jelopow jak ty.
I co by nie było, jestem przeciwnikiem masowej migracji bo to nikomu nie służy, ale daleki jestem od narracji nazistowskiej w zasadzie. Przecież za ten „mix” odpowiadają biali, czarno baaardzo racjonalnie się zachowują. Jak jest szansa na łatwe życie to jadą, tak