Wpis z mikrobloga

@CH3j: Chciałbym umieć w "telegramy", bo dawno nie wciągałem dobrego THC, a kiedy kiedyś pomyślałem, żeby znaleźć vendora po ciemnej stronie internetu, to po przeanalizowaniu wykopowych komentarzy w tym temacie uznałem, że nie jestem frajerem, żeby przelać siano oszustowi.

Na dzielni to mnie niektórzy "kumple" pytają o zielsko, ale lipa jest, bo ostatnio tylko siano się trafia, a jak już jest coś spoko, to pięć dych za punkt, co jest
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec: Ty to szaloną osobą jesteś ogólnie widzę, że tak bezpśrednio się przyznajesz do popełniania przestępstw na portalu ze śmiesznymi obrazkami, w dodatku sam się wpychasz wariacie w wyższy przedział bo oznajmiasz publicznie, że kierują Tobą motywy finansowe, a nie naprzykład potrzeba zaspokojenia swojego nałogu, ja bym takiego czegoś nigdy w życiu nie napisał i nie oznajmił publicznie, bo to ścigane z urzędu jest, no ale Ty jesteś bardzo odważny
  • Odpowiedz
@Hissis: Część znajomych twierdzi, że jestem popierdo...ny, co nie zmienia faktu, że z ziołem mam tak rzadki kontakt, że mało który policjant widziałby sens, żeby się mną zainteresować, bo po prostu straciłby tylko czas. Ani nie znajdzie "hurtownika", ani nie zapobiegnie przestępstwu - bez sensu ścigać kogoś za samo posiadanie w momencie kontroli. A w domu nigdy nie trzymam nic, w razie, jakbym się mylił. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co
  • Odpowiedz
@CH3j: dla mnie możesz pisać mordko nawet o pielgrzymce papieskiej, bo mi to tam lata koło fujary generalnie, ale w razie czego to wariacie nie uważam aby Twoje tłumaczenie było jakkolwiek racjonalne logiczne i brane pod uwagę przez sąd, mamy 21 wiek i te sprawy już nie wyglądają tak jak 20 czy 30 lat temu, możesz rozmawiać o wydarzeniu sportowym z kolegą, ale biegły sądowy od slangu narkotykowego uzna, że
  • Odpowiedz
@Hissis: Masz rację, jednak ja jestem inny i trzymam się wartości, które wyznaję. Póki co, a niedawno skończyłem 45 lat, moje podejście do życia i ludzi nie przysporzyło mi kłopotów (chyba że chodzi o konflikty wynikające z faktu, że przypieprzam się do osób rzucających kiepy na chodnik czy kapsle od piwa lub porzucające puszki lub butelki pod ławkami, na których pili - a na wykopie konflikty mam z osobami, które
  • Odpowiedz
@Jamniki2: Aaa, o to chodzi. Powiem ci, że nawet spoko tekst. Ja już stary jestem, a i nigdy nie przepadałem zbytnio za rapem/hip-hopem i taki styl dla mnie zakończył się nad niewulgarnym WWO - Każdy ponad każdym.

Od dziecka słuchałem raczej muzyki typu Marek Biliński, Jarre, CCCatch, Samanta Fox, manieczki itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
StaryWedrowiec - @Jamniki2: Aaa, o to chodzi. Powiem ci, że nawet spoko tekst. Ja już...
  • Odpowiedz
@Jamniki2: Dokładnie. Dlatego przesłuchałem od początku do końca utwór, który podesłałeś i dlatego, mimo że sam bym nie włączył, z frajdą słucham metalu, rocka czy innych gatunków muzycznych, kiedy jestem na imprezie czy po prostu kumpel czy kumpela włączy, bo lubią.

Ostatnio włączyłem mojemu (młodszemu o 16 lat) kumplowi Żywot Briana, to zaczął płakać, że on nie lubi filmów z akcją toczącą się w dawnych czasach, zwłaszcza u Arabów. Z------m
StaryWedrowiec - @Jamniki2: Dokładnie. Dlatego przesłuchałem od początku do końca utw...

źródło: 2024-05-05 09 57 32

Pobierz
  • Odpowiedz