Aktywne Wpisy
Gnieciak +279
Mam 27 lat, pod koniec 2024 pochowałem matulę, teraz ojciec toczy ciężką walkę z rakiem, jeszcze grypa go dojeżdża. Dajcie słowa otuchy. #zalesie
GreeenOne +95
Jeśli myślisz, że marnujesz kasę na głupoty to pomyśl o tym gościu który spuścił w kiblu 50 tysięcy
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
źródło: Screenshot 2026-02-04 at 21.10.58
Pobierz

Na dzielni to mnie niektórzy "kumple" pytają o zielsko, ale lipa jest, bo ostatnio tylko siano się trafia, a jak już jest coś spoko, to pięć dych za punkt, co jest
@StaryWedrowiec Słyszałem że skala oszustów jest duża.
Bo jak to iść na policję
@Jamniki2: PW masz zablokowane, a nie kumam przesłania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od dziecka słuchałem raczej muzyki typu Marek Biliński, Jarre, CCCatch, Samanta Fox, manieczki itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio włączyłem mojemu (młodszemu o 16 lat) kumplowi Żywot Briana, to zaczął płakać, że on nie lubi filmów z akcją toczącą się w dawnych czasach, zwłaszcza u Arabów. Z------m
źródło: 2024-05-05 09 57 32
Pobierz