Szukam asystentki dyrektora* Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny. Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣 Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie. Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada, bo to odgórne wymagania komitetu.
Dziś jeszcze 3 spotkania. 1. Kobieta 35+ samotna matka 2. 26 lat po studiach zero doświadczenia ale 2 lata mieszkała w syfie zwanym paryżem.. 3. Korpo szczur 29 lat, powiedziała 7000 brutto 😅
Moja HR business partner, to kompletnie nie zna się na rekrutacjach. Podsyła mi wszystko jak leci, a mój fitr jest prosty: nie sowietów, kolorowych, mohametan, ludzi po 50 rż.
@xfre: Jakbym zobaczyła takie ogłoszenie to nie miałabym wątpliwości, że chodzi o bardzo osobistą asystentkę. Kto płaci tyle zwykłej sekretarce? Poza tym już widać, że szef janusz.
@SuicideLeopard: twoje marzenie, praca to nie Hollywood @teslamodels: a wiesz, że z Francji na wewnętrznej rekrutacji to ładne są i miłe, ale totalnie nie odnajdują się w polandii (nie wiem dlaczego)
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
@xfre: W sumie nie wiem dlaczego dostajesz hejt za ten post. Też odrzucałbym wszelkie dziwactwa, bo to potencjalna z-----a psycha. Po co ryzykować. Nie mam nic przeciwko tatuażom, kolczykom w nosie czy różowym włosom przy sprzedawcach w Żabce, bo do tej pracy nie trzeba żadnych umiejętności ani nawet psychicznej stabilności a rotacja na tym stanowisku nie jest problemem. Ale od asystentki
Pamiętam jakie było u nas zaskoczenie dyrektora jak przyszedł m----n na rozmowę na analityka. Nazywał się totalnie po polsku, nie miał zdjęcia w CV, a dobre kilka lat temu nie było standardem, żeby nie dawać zdjęcia.
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: dla mnie nie ma, ale HR robił research softem do sprawdzania kandydatów, dodały takie info. @glowie a wiesz, że u mnie zredukowaliśmy aż ~230 etatów w IT? #it zawija się, bo #ai idzie mocno Claude zastąpił sporo papraków programistów. @CorniShon007 miód na moje zmęczone oczy :-) @Logytaze: poprzednia praca "życia" mi to ułatwia, dlatego ja nie ty decyduję kto, co i
@siekieromotyka: pokemony odpadaja jak przegladasz CV, nie mozna pisac takich rzeczy w wymaganiach bo beda darly jape ze dyskryminujo! W biznesie wszystko musi byc przemyslane, to nie rekrutacja na aktywiszcze
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada, bo to odgórne wymagania komitetu.
Dziś jeszcze 3 spotkania.
1. Kobieta 35+ samotna matka
2. 26 lat po studiach zero doświadczenia ale 2 lata mieszkała w syfie zwanym paryżem..
3. Korpo szczur 29 lat, powiedziała 7000 brutto 😅
Moja HR business partner, to kompletnie nie zna się na rekrutacjach. Podsyła mi wszystko jak leci, a mój fitr jest prosty: nie sowietów, kolorowych, mohametan, ludzi po 50 rż.
Lubie swoją robotę, ale rekrutacje to masakra...
#pracabaza #korposwiat #korpo #rekrutacja #hr
@teslamodels: a wiesz, że z Francji na wewnętrznej rekrutacji to ładne są i miłe, ale totalnie nie odnajdują się w polandii (nie wiem dlaczego)
@xfre: W sumie nie wiem dlaczego dostajesz hejt za ten post. Też odrzucałbym wszelkie dziwactwa, bo to potencjalna z-----a psycha. Po co ryzykować. Nie mam nic przeciwko tatuażom, kolczykom w nosie czy różowym włosom przy sprzedawcach w Żabce, bo do tej pracy nie trzeba żadnych umiejętności ani nawet psychicznej stabilności a rotacja na tym stanowisku nie jest problemem. Ale od asystentki
@xfre: kurde ale co to ma do rzeczy (ಠ‸ಠ)
nie współczuję cyrku poza IT gdzie każdy musi lizać dupę szefom, HR i rektuterom 24/7 XDDD
Takie dziwne że chłop nie chce brudnopisu? Brak zdjęcia w CV to marnowanie czasu obu stron.
@xfre: Nie powinieneś pracować z ludźmi, a tym bardziej być osobą decyzyjną w czymkolwiek.
@glowie a wiesz, że u mnie zredukowaliśmy aż ~230 etatów w IT? #it zawija się, bo #ai idzie mocno Claude zastąpił sporo papraków programistów.
@CorniShon007 miód na moje zmęczone oczy :-)
@Logytaze: poprzednia praca "życia" mi to ułatwia, dlatego ja nie ty decyduję kto, co i