Aktywne Wpisy
"Budujemy dom, prawie wszystko robimy SAMI"
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu

mafi20 +43
Musze powiedzieć szczerze że jak się przesiadałem z Androida na iPhona to nie miałem tego efektu wow , ale jak teraz się przesiadłem z laptopa z Windowsem na MacBooka air m2 to kopara mi opada , p------y sprzet i ta bateria chyba z 15 godzin mi wytrzymał ostatnio , człowiek całe życie się męczył na Windowsie a tu takie cudo za śmieszne pieniądze .
#macbook #apple #macos
#macbook #apple #macos
źródło: 8355
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Zresztą już to, co robisz obecnie jest raczej swińskie, bo skoro mówicie o zauroczeniu, to tam flirt pewnie leci ostry.
Zresztą, idealizujesz sobie laskę, którą widziałeś raz czy dwa, bo jej nie znasz tak naprawdę i to tak działa.
@mirko_anonim: przestać utrzymywać kontakt.
1) weź rozbieg i kontrolnie przydzwoń łbem w ścianę.
2) napisz dziewczynie, że jest super i w ogóle, ale niestety nie możecie utrzymywać kontaktu, bo idzie to w złym kierunku. Zablokuj ją we wszystkich dostępnych kanałach i PRZESTAŃ Z NIĄ ROZMAWIAĆ.
3) w sobotę wyślij dzieci do dziadków, weź żonę na randkę i wiadomo co, a w niedzielę weź całą rodzinę na wycieczkę i spędźcie czas w piątkę.
4) po powrocie usiądź
────────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim Byłem w takiej sytuacji jak Ty, choć bez małżeństwa i dzieci. Zwykła znajomość w pracy w pewnym momencie przerodziła się w lekki flirt. W porę, zdecydowanie to przerwałem, gdy się - nazwijmy to - "zorientowałem".
Zdradzenie osoby która Cię kocha, ufa, czeka na Ciebie i cieszy z każdej chwili z Tobą to ogromne skur**syństwo. Przeżyłem to z moją ex kilka lat temu, bardzo długo
Powiem tak, będzie cię to trzymać dość długo, aż pewnego dnia powiesz jej, ze rzucasz wszystko dla niej. Wówczas ciężar twojej decyzji spadnie na nią i laska otrzeźwieje (tak było u mnie) albo będziecie żyć długo i szczęśliwie. Cholera wie. Trochę własnych dzieciaków szkoda, ale i tak jak dorosną będą mieć starszych w dupie.
Więc powiedz