mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...

#zwiazki

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Wezwoguleicstont
@mirko_anonim: zmieniłbym partnerkę
379
taxi_driver92
@mirko_anonim: miłość nie zawsze wystarczy, zwyczajnie jesteście niedopasowani. Tak wpłynie, że za jakiś czas nie będzie już Twoja dziewczyną, a Ty nabawisz się kompleksów.
296
nanotecz
Ja bym się zgodził, a partnerce i jej nowemu przyjacielowi (kimkolwiek będzie) zasponsorował jeszcze dwutygodniowy pobyt na Seszelach. Tak okażesz dojrzałość i odpowiedzialność w związku.
69
paczelok
@mirko_anonim: uwielbiam takie baity
34
Squanto
@mirko_anonim: Na pewno świetnie.
18
AnonimoweLwiatko
@mirko_anonim: Tam są drzwi.
12
somskia
@mirko_anonim: że też wykopki dalej odpisują na tak oczywiste zarzutki, to ja nie wiem
12
sberatel
@mirko_anonim: zostań jej alfonsem przynajmniej zarobisz
11
czescmampytanie
Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...

@mirko_anonim: tu nie ma się nad czym zgadzać ani zastanawiać, bo ona proponując zdrade... znaczy otwarcie związku już podjęła decyzję. ty mozesz jedynie wybrać czy chcesz być cuckiem czy odejdziesz z godnością.
9
P.....o
P.....o
@mirko_anonim: 0/10 postaraj się bardziej xd
7
Kexu
Kexu
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
SlavedWizard
@mirko_anonim: W-----l bym szona z domu.
4
a.....y
@mirko_anonim

Podziękuj, że dojrzale próbuje Cie uwzględnić w swoich planach.

Zapytaj czy to próba formalizacji i dostania aprobaty po tym jak już to otworzyła ale jej głupio.
3
Dorydy
Dorydy
@mirko_anonim: wykopki wszystko lykna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
cacum3
@mirko_anonim: S--------j z tego związku
3
Eshirael
@mirko_anonim: pytanie numer 1 czy już z kimś spała jak @al_mighty napisał.
Jeśli nie chcesz otwierać to nie otwieraj. Jeśli widzisz tam szansę otwórz dwustronnie - jakkolwiek z tego skorzystasz lub nie, zobacz reakcję. Mi wygląda na to, że to niezły bait, że w sumie znasz odpowiedź po samym pytaniu lub chce zjeść ciastko i mieć ciastko.
2
WalSzary
2/10 bo odpisałem
2
Sandrinia
@mirko_anonim: uciekaj od tego k------a, 2/10 bo odpisałam xd jak to jednak nie bait to pewnie już od dawna poroże zahacza o framugę
2
wujekwichura
wujekwichura
@mirko_anonim: dawaj, nic się nie bój, co może pójść nie tak?
1
kabotyno
@mirko_anonim Oczywiście to będzie wpływać źle i prędzej czy później wasz związek się rozpadnie, zwłaszcza że to jest coś na co ty się zgadzasz a nie coś czego chcesz
1