Aktywne Wpisy

Medokin99 +368
Wracam do Was z prawdopodobnie już ostatnim wpisem dotyczącym podpalenia mojego świeżo zakupionego samochodu w listopadzie 2025 roku.
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
źródło: IMG_9470
Pobierz
zajsty +99
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz

Pytanie do osób z problemami psychicznymi. Jak podchodzicie do swojego płaczu?
Żaden ze stosowanych przeze mnie leków, które wpływają na serotoninę, noradrenalinę, dopaminę, histaminę nie redukował u mnie napięcia. Jak nie jestem na leku funkcjonuję gorzej, ale za to jak nagromadzi się we mnie napięcie zapłaczę, albo zaszlocham to momentalnie lepiej się czuję. W chwili płaczu czuję się jak śmieć, bo przelatują mi przez głowę straszne myśli, że jestem gównem, nic nie osiągnąłem w życiu, przegrałem życie, lepiej będzie jak zrobię magika itp.
Ale moment po czuję się dużo lepiej.
Za to na takim ssri nie ma bata żeby człowiek zapłakał. Jest się wyprutym z emocji.
Ma ktoś podobnie?
#depresja #nerwica #fobiaspoleczna #psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Szkoda, że nie znalazłem leku który wpasowałby się w moje zaburzenia.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
───────
zgadzam się z tym, co napisałeś, próbowałem technik relaksacji, ale dla takiego człowieka, który jest kłębkiem nerwów to za słabe jest.
Po prostu przejmuję się wszystkim, jestem wystraszonym człowiekiem.
Leki hamowały emocje, ale nie redukowały napięcia. Pomimo brania leków i tak byłem w napięciu, które sprawiało, że nie chciało mi się robić nic tylko przeglądałem stronki.
Dużo zależy od tego jak bardzo chcesz z tego wyjść. Mi psycholog powiedział że praktycznie wszystkie leki, które są dostępne na rynku działają tylko chwilowo a nie długoterminowo więc jak ktoś chce iść na łatwiznę i myśli że mu tabletka pomoże (sam tak kiedys myślałem) to niestety ale nie rozwiąże to problemu. Tylko praca