Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +459
Dzień dobry. Chciałem się tylko pochwalić, że w wieku 43 lat dorobiłem się 90m2 bez kredytu we Wrocławiu w spokojnej dzielnicy. Dziękuję
PieknyChuligan +252
źródło: 1000010136
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000010136
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wykop jest dość toksycznym środowiskiem wirtualnym, ale bardziej realnym, niż inne wirtualne.
Jako człowiek z wieloma zaburzeniami piwniczę w pokoju. Na nic zdały się moje różnorakie próby ratowania swojej psychiki, bo choćbym się zapowietrzał to i tak nie uda mi się naprawić głowy.
Za to wykop jest moim oknem na świat.
W moim życiu nie istnieje nic poza kołchozem i przebywaniem samemu w pokoju. Dlatego, pomimo, że jest tu sporo złego to uważam, że jak dla takiego przegrywa jak ja to pewna minimalna namiastka tego co się dzieje w świecie.
Zgrywam śmieszka, a naprawdę jestem nieszczęśliwym człowiekiem.
To moje anonimowe wyznanie.
#zalesie #wykop #depresja #fobiaspoleczna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: @Kotdog W tagach jest #depresja #fobiaspoleczna.
@mirko_anonim: to jest najsmutniejsze co można sobie wyobrazić. Już wolałbym żyć na pustkowiu #fallout albo gnić w więzieniu.
Tak jakbyś napisał, że Z okna widzisz wnętrza szamba
Nie wolałabyś siedzieć w psychiatryku? Ja bym wolał
Mało patrzę ludziom w oczy.
A najgorsze, że nie potrafię się odciąć od tego i czasem wewnętrznie potrzebuję kontaktu z ludźmi, czuję się samotnie.
Moja wewnętrzna strona potrzebuje kontaktu z ludźmi, ale też boi się ich strasznie.
Teraz inaczej na to patrzę i nie traktuję portalów typu wykop jako must have, ale kiedyś musiałem siedzieć, czytać co u innych. To był durny przymus, a ja nic nie mogłem z tym zrobić, bo czułem niedosyt,
@Kotdog: byłem i jestem na lekach. Uczęszczałem też na terapię, ale ja po prostu nie umiem odnaleźć się w świecie. Odkąd pamiętam mam lęk w sobie i nie wierzę w to, że może być kiedyś ze mną ok.
Wiem, że ciężko, ale