Aktywne Wpisy

32cm +53
Mirki
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód

MonazoPL +64
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz

Jestem dziwny i nie wiem co z tym zrobić :)
Jestem w średnim wieku, mam dobrą pracę i zarabiam dużo siana. Moje miesięczne wydatki to około 1/7 przychodów. Nie lubię wydawać kasy i jest mało rzeczy, które mnie cieszą - np. wakacje na Seszelach gdzie mógłbym przecież wydać i 40k nie brzmią dla mnie ekscytująco. Może powinienem zwolnić się z roboty (mam pasywny przychód który pokrywa moje wydatki). A może w coś inwestować. A może znaleźć coś na co fajnie byłoby wydawać nadwyżki i cieszyć się życiem, tylko co? Wycieczki mnie nie interesują. Mam fajne auto i nie potrzebuję lepszego. Mogę sobie kupić jakiś drogi sprzęt, ale w sumie po co? Piszę to z lapka za 3k który w zupełności mi wystarcza. Mogę sobie kupić rower i za 20k, ale mam taki za 5k i mi starcza. Z resztą to jest jednorazowy wydatek a nadwyżka jest co miesiąc. Co byście zrobili na moim miejscu?
#pracbaza #zarobki #hobby
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: firmy, nowe biznesy
@mirko_anonim: jedno pytanie - jaki Ty masz tak naprawdę stosunek do pieniądza i z jakiej rodziny pochodzisz? czy jest tak, że tak naprawdę Ty nie umiesz operować większymi sumami pieniądza + pochodząc ze zwyczajnie biedniejszej rodziny nigdy nie nauczyłeś się czerpać przyjemności z dóbr konsumpcyjnych które nie są niezbędne do życia, ale to życie umilają?
na dobrą sprawę człowiek nawet bieżącej wody w domu nie potrzebuje,