Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

natomiast czy kobieta ściąga majtki to już jej dobrowolny wybór

@wiesiu2: i jak zwykle wychodzi nienawiść do kobiet xD.

dziecko to nie rak xd

@WiesniakzPowolania: a kilkutygodniowy płód to nie dziecko. Rośnie tak samo bez twojego przyzwolenia w twoim ciele i nie każdy go chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WiesniakzPowolania: Tym bardziej skazywanie kogoś na odbycie potencjalnie patologicznej ciąży w kraju z patologiczną polityką aborcyjną jest podłą karą za odbycie stosunku, który z różnych przyczyn zaowocować zapłodnieniem. I o to mi cały czas chodzi. Oczywiście jak zwykle wina kobiety, bo rozkłada nogi, wracajcie na główną z tymi wysrywami
  • Odpowiedz
@Pantokrator: @Iskaryota
1. zajście w ciąże literalnie jak rak, normalnie umierasz
2. zajście w ciąże literalnie jak złamanie nogi podczas uprawiania sportu, albo nawet gorzej, śmierć od zakażenia, czy wykrwawienie się pod płotem

Po prostu powiedzcie, że chcecie mieć dostęp do aborcji, bo nie macie zamiaru rezygnować z wygodnego życia, a nie próbujecie demonizować ciąże i chcecie wykazać, za pomocą jakichś dziwnych fikołków, że ciąża w sumie jest jak
  • Odpowiedz
@wiesiu2: wiem, że to tylko mem, ale zawsze mnie rozwala jak ludzie wskazują prezerwatywę jako coś, co miałoby gwarantować pełną ochronę przed ciążą, gdy w praktyce to jedna z najmniej skutecznych antykoncepcji.
  • Odpowiedz
@quizonmyface: Ty chyba nie wiesz z czym wiąże się ciąża i poród. Wyobraź sobie, że kobieta być może nie chce znosić wszystkich tych dolegliwości i bólu porodowego... A gdyby zostawiła dziecko w szpitalu to ludzie wytykaliby ją palcami na ulicy.
  • Odpowiedz
Miałeś wypadek bo zapierdzielałeś za szybko samochodem? Czego się spodziewałeś? Skoro chciałeś umrzeć to współczesna medycyna nie będzie cię ratować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz