Aktywne Wpisy

ChickenDriver2 +139
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

WielkiNos +334
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Iskaryota: UGABUGA nie potrafie powstrzymać zwierzęcych instynktów więc niech społeczeństwo mi się zrzuca na skrobankę, jestem kobietą więc nie mam prawa ponosić odpowiedzialności za swoje błędy uga buga
Historia jak z bravo girl
Kara to wg sjp „środek represyjny lub wychowawczy”. Więc nie wiem w odniesieniu do czego mowicie, chyba natury albo Boga, czy innych sił wyższych.
@Neko-chan51: wokół ciazy i porodu można podchodząc subiektywnie, trochę to „osłodzić”, tak samo jak mówi się, że ból uszlachetnia, że żołnierze oddają życie za swoją ojczyznę. Męki, trud, poświęcenie i ciężar kobiety służą wydania na świat nowego życia, nowego człowieka. Trudno
@KochanekAdmina: kto niby chce, żeby społeczeństwo fundowało kobietom aborcje? xD to oczywiste, że same powinny za to płacić.
Kobieta kobietą, ale dlaczego potencjalny nowy człowiek ma ponosić konsekwencje? Dlaczego ma być siłą sprowadzany na świat, mimo że nie jest chciany? Wystarczy odrobina empatii, żeby wiedzieć, jak złe to jest. Niechciana ciąża
@WiesniakzPowolania: dziecko często też
@ksndr: Opcja która forsuje aborcje, ta sama opcja która chce wam sponsorować nawet podpaski xD
I oczywiscie, ze niechciana ciaza to nie tylko wina kobiety. Ale to na kobiete spada najwieksza konsekwencja wiec tym bardziej powinna zadbac, by do tej ciazy nie dopuscic a
Dla wielu osób temat ludzkiego ciała i jego mechanizmu to temat tabu na który się nie rozmawia. U każdej kobiety cykl trwa różnie i zależy.