Aktywne Wpisy
monalisssa +421
jmuhha +69
Mam pytanie, moj wspanialy sasiad zrobil sobie odprowadzienie deszczowki na moja posesje.
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
Proszę państwa, mamy SPRINT do topowego wyniku w kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mikrokoksy
@Kyriakos: 6letni sprint z tego co widzę :) Aby z ~800kg przejść na 1000kg. Więc czy aby na pewno sprint?
https://www.openpowerlifting.org/u/marcingierczak
Fakt, u nas ta tona jest uznawana za wielki wynik, a w skali międzynarodowej już tak kolorowo nie jest. Zresztą zaraz chłopaki wystartują z kotami jak Bell czy Du Preez i będzie porównanie gdzie jesteśmy.
@Kyriakos: No to ciekawe. Bo zastanawia mnie kiedy doczekamy się kogoś z 1100kg+.
Właśnie problem jest taki że my się tutaj ekscytujemy że w końcu kilka osób będzie robiło 1000kg u nas... Gdzie świat zbliża się do 1200kg. A od 1000kg zaczynają się schody, na takim poziomie każde 50kg to już jest przeskok klas.
Z drugiej strony, w
Tak, tak. Blewazka wyżyłował wtedy tonę, a reszta tylko robiła wielkie zapowiedzi. Co najlepsze do tej pory żaden z nich nie zrobił progresu, a nawet jeden został WRAKIEM.
@Kyriakos: On mówi że 455kg chciałby zrobić, więc gdyby poszło, to 1000kg też mogłoby być. A to już byłby siad naprawdę topka świata :)
@rekrut03: I tu jest właśnie pies pogrzebany... to jest tragiczne podejście. I powiedzmy sobie szczerze iście po prostu na łatwizne, po najmniejszej linii oporu.
Zaczynasz przygotowania do zawodów, ładujesz w siebie co się da z towaru, do tego plan, siermiężna, głupia liniówka i ciśniesz do bólu,
@Kyriakos: ale przecież kondzwig zrobił 1000+
Potrafią kończyć przez to w szpitalu, być zmuszeni do żarcia papek przez kolejny rok... To nie żarty :P
I to wszystko żeby w ogólnym rozrachunku zrobić naprawdę nieszczególny wynik. Bo zrozumiałbym to gdyby to było w celu bicia absolutnych rekordów świata.
Trójbój u nas LEŻY I KWICZY. Naprawdę jeśli chodzi o treningi, podejście do sportu, jesteśmy 100lat za murzynami. Dlatego ja tak bardzo tym gardzę, i wiesz co? NIKT nie uczy się na błędach, ZERO WYCIĄGANIA WNIOSKÓW.
Co do Haacka, to tak jak pisałem kiedyś, nie wierz w te jego bajki :P Samo jego nabicie, to nie jest nabicie które uzyskuje się cyklem z reddita lol. Gość jest na b----e już 7-8lat jakoś... Tam leci wszystko lub prawie wszystko w największych tolerowanych dawkach albo prawie największych :P Gdybyś zobaczył cykl to byś się pewnie złapał za głowę jak to możliwe tyle walić :P I to że nie ma masy jak rasowy kulturysta nie oznacza że wali mało :P Po prostu
@IntruderXXL: Niestety wiem jak to wygląda po części. Znam i trenuję regularnie z jednym z topowych zawodników u nas w Polsce, wlasciwie to byl takim jeszce jakis czas temu i przerażające jest jak nieodpowiedzialnie się podchodzi do pewnych rzecz, jak wcześnie się wchodzi na b---ę i na jak dużą.
Dlatego tym bardziej
@IntruderXXL: to jest dobre podsumowanie, i trochę nie rozumiem z czego to się wzięło w trójboju. Moda, żeby pić wóde, jeść syf, chwalić się, że mimo zawalonej po zawodach higieny życia i braku treningow przez 3 miesiące (bo się nie chciało) dalej wyciska się 200? A później szybki
Nawet na Olimpiadzie regularnie ludzie wpadają na dopingu, a powinni być krystalicznie czyści. Także co do ipfu też miałbym pewne wątpliwości.
Haack jest wybitny, nikt mu tego nie odbierze. Czy bije kosmteyczne dawki będąc kosmitą, który ma masę mięśniową kulturysy i dźwiga tyle
Gość jest kosmitą, dilujcie z tym.
Trójbój sterydowy w PL dopiero się rodzi, do niedawna rzeczywiście leżał i kwiczał, bo co to za sukcesy jak ktoś zrobi 10kg więcej od zawodnika z MP IPF mimo tego że jest na kilku środkach i jeszcze się cieszy i piszę na instagramie że jest mistrzem.
Teraz dopiero zaczyna się coś dziać, chociaż dalej uważam
Z IPF osobiście znam Sitko dość blisko mi się wydaje