Aktywne Wpisy
grim_fandango +107
Qurvinox +180
A teraz w radiu usłyszą Państwo cegiełke na rzecz ofiar powodzi – Moja i twoja nadzieja, w wykonaniu Sanah, Dawid Podsiadło, Daria Zawiałow, Vito Bambino, Roxi Węgiel, Viki Gabor....
#wroclaw
#wroclaw
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do wzrostu cen o dziesiątki procent.
A dla singla ratka 4700 <3
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt2procent
Ja myślałem że tak ma być
@Uuroboros: przeczytaj chociaż kilka wpisów więcej w wątku przed komentowaniem. Dowiesz się skąd 0 wkładu wlasnego.
@Beszczebelny: Po czym wnosisz, że są to niezaradni ludzie? Bo nie mają swojego mieszkania? Bo woleli najpierw dzieci, a potem mieszkanie? Bo mieszkają np. z teściami w dużym domu? Poza tym uspokoję twoje pęknięte dupsko: żeby wziąć kredyt trzeba mieć tzw. zdolność kredytową. Patola to bezrobotni płodzący dzieci bez opamiętania i żyjący od jednej wypłaty z MOPSu/GOPSu do drugiej, a nie
Może być ponadprzeciętnie wykształcony, ale jak NAWET baby nie ma, to jest patolą.
XD
Wykop to rzeczywiście absurdalne miejsce.
@WielkiPowrut88: i właśnie dlatego jakby było zagrożenie odrazu wyjeżdżam za granicę, bo nie będę bronił kresek na mapie, polityków i dzieciorobów
@WielkiPowrut88: problem w tym, że to ci z dziećmi będą chcieli tego chlewu bronić, a single w--------ą za granicę przy pierwszym wystrzale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WielkiPowrut88: moze to człowiek odpowiedzialny ze bez własnych 4 katów nie bedzie płodził dziecka bo diecko to nie tylko jego chodowla a jeszcze trzeba zapewnić mu byt własnie mieszkanie jakis hajs na rozwój etc
Komentarz usunięty przez moderatora
@b7kj: xDDD
No tak, dziecko możemy mieć tylko na emeryturze, mając już dom, samochody, 50 milionów złotych na koncie i traktując je jako zabawkę.
Dziecko to część rodziny z którą wzrastasz, rozwijasz się, ŻYJESZ.