Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

Ze mnie to raczej dzieci nie będzie i nie przyczynie się do wzrostu demograficznego, mimo że bardzo chciałbym mieć żonę i dzieci, ale…
Wczoraj olałem jedną laskę, bo nie była dziewicą, nie ma szans, żebym związał się z taką dla której nie będę pierwszym i jedynym. To już 17 którą tak potraktowałem.

#oswiadczenie #demografia #rozowepaski #tinder #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Jeśli nie zmienisz sposobu postrzegania rzeczywistości, możesz skończyć samotnie, a może nawet trafisz na złą ścieżkę, jak seryjny morderca szukający dziewic.
W końcu, życie to nie tylko ilość, ale także jakość relacji, które budujemy.
  • Odpowiedz
ze jak ona nie jest dziewica, to juz nidyrydy.. ale jakbys ty przeruchal 10 lasek, to tu juz problemu nie ma XD

@EdgyCaesar97: co w tym dziwnego? Problemu nie ma, bo po prostu kobiety nie robią problemów. Tak samo jest podwójny standard, że kobiety chcą ambitnych bogatych, a w drugą stronę facetom nie zależy na tych cechach u kobiety, albo na wzroście, gdy kobiety chcą wysokich i robią problemy, gdy
  • Odpowiedz
Wczoraj olałem jedną laskę, bo nie była dziewicą, nie ma szans, żebym związał się z taką dla której nie będę pierwszym i jedynym. To już 17 którą tak potraktowałem.

@mirko_anonim: bardzo dobrze robisz - znajdziesz w końcu dobrą
  • Odpowiedz