Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1455
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +473
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
Ponawiam pytanie bo poprzednie przerosło odpowiadających
Podpiałem się do kumpli i śmigamy rowerami MTB. Niestety odstaje moja forma od nich. Jak się wspomagać by pomóc organizmowi?
Może coś na budowę mięśni, wydolność oddechowa.
Nie piszcie abym schudł (waga OK), pił kawę (źle na nią reaguje) lub podwoił wysiłek.
Pytam o jakieś suplementy. Kreatyna, kofeina? Pytam o konkretne produkty z bdb stosunkiem cena/jakość.
#rower #mirkokoksy #sport #silownia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
albo trenuj przez rok czy dwa, ale to za proste - każdy wie, że wyniki pochodzą od suplementów diety.
a takimi kombinacjami to sobie krzywdę zrobisz
@mirko_anonim: Trenować... Myślisz, że weźmiesz pigułkę i nagle dotrzymasz kroku ludziom lepiej (lub zdecydowanie lepiej) wytrenowanym od Ciebie? Rower to przede wszystkim wysiłek tlenowy, więc wszystko, co wspomaga budowanie wydolności tlkenowej będzie pomocne (interwały, HIIT, więcej treningów o większej objętości, ale umiarkowanej intensywności). No i nie zapominaj o genetyce, która w dużej
Erytropoetyna czyli EPO - bardzo podnosi produkcję czerwonych krwinek przez co masz lepszą wydolność bo rośnie natlenienie organizmu.
Meldonium na zwiększoną wytrzymałość i tonizację układu nerwowego.
Przed jazdą zaordynował bym jeszcze wziewnie budezonid - lek dla astmatyków rozszerzający pęcherzyki płucne - przyswajasz więcej tlenu
No i testosteron bo teść musi być
Dodatkowo podczas jazdy warto strzelić żel energetyczny
@mirko_anonim: targanie żelastwa na siłowni
@mirko_anonim: regularne treningi cardio
@mirko_anonim: xD
a poza tym to wszystko ci już tu napisano - nie szukaj cudownych rozwiązań w suplementach, jak znacząco odstajesz od gości, którzy jeździli i trenowali regularnie
@hos85: Przed tym jak Białkov wprowadził wypok 2.0 było tu aktywnych sporo ogarniętych ludzi.
A teraz za dużo amatorów pcha się do zabawy i pisze baity.
Kiedyś to były czasy na tagach #rower #szosa teraz to nie ma czasów.