Aktywne Wpisy
#motoryzacja #samochody
Jakie samochody z lat 2000 waszym zdaniem będą w przyszłości cenionymi klasykami? Jeżdżę na co dzien audi a3 z 2006 ale szukam też czegoś co może zyskać na wartości za 10-20 lat. Może jakiś mustang V GT z pakietem Saleen?
Jakie samochody z lat 2000 waszym zdaniem będą w przyszłości cenionymi klasykami? Jeżdżę na co dzien audi a3 z 2006 ale szukam też czegoś co może zyskać na wartości za 10-20 lat. Może jakiś mustang V GT z pakietem Saleen?

Logoludy +70
Jutro cały świat za Argentyną. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś z własnej woli mógł kibicować Angolom no może poza fanbazą Criastiano która będzie liczyć na porażkę Messiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
#mecz

Ale my cale zycie tak zyjemy
Kobiet dużo się od czasów COVIDa pojawiło. Tak z 30-40% zależnie od kampanii to dziewczyny.
I spędzamy godziny razem nerdząc o naszych hobby, i się poznaliśmy bardzo dobrze przez te lata w ten sposób.
@preseed42: przecież to brzmi jak wygryw a nie przegryw
wiekszosc znajomych z ktorymi hasałem i sie kitrałem z piwkiem za dzieciaka juz ma "a po co to tak, lepiej chodz do knajpy a nie jak jakis zul"
a ja wlasnie wole tak, piwko po 4 pln a nie 20-30 , powietrze swiezo cisza
uprzedzając nie jestem żyła, zarabiam
@mirko_anonim: Chciałam się kiedyś nauczyć jazdy konnej, ale jak przejrzałam szkółki z okolicy, to były same informacje, że dla dzieci albo na zdjęciach były tylko dzieci i młodzież.
Tak często jest, bo jest to ich (szkółek) największy target i marketing to odzwierciedla.
Zawsze najlepiej zadzwonić i się dopytać czy mają coś dla dorosłych.