Aktywne Wpisy
9HYx +319
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
qew12 +48
370kg box squats vs chains (sztanga 305kg + łańcuchy 65kg), Do tego GM vs chains, wtedy było 250kg x 5 dzisiaj 280kg x 5 (215kg sztanga + 65kg łańcuchy)
Piękny to był trening, już czułem to na rozgrzewce, gdzie mając 125kg na sztandze, wstając z boxa prawie oderwałem się od ziemii, była eksplozywność więc wiedziałem że dużo dzisiaj dołożę.
Ale co ciekawe pomimo że dowaliłem +40kg w tym siadzie, potem +30kg do GM, to i tak czułem że wszędzie był naprawdę zapas, i jakbym chciał mógłbym jeszcze coś dowalić. Naprawdę świetnie się trenowało.
Potem reverse hypers 5x15 + 1x20 220kg, standardowa asysta do maltretowania tylnej taśmy.
Następnie brzuch, DB side bends 3x20 60kg gdzie myślałem że sobię odpocznę, ale naprawdę ciężkie to było :P Poprzednimi ćwiczeniami miałem ten bebech totalnie przeorany, i tutaj po 20 powtórzeń na stronę w serii z 60kg hantlą było naprawdę trudne, szczególnie kilka ostatnich powtórzeń. No ale bebech katować TRZEBA.
Często słucham o wąskiej talii, wcięciu w talii, estetycznej sylwetce... JAKA #!$%@? WĄSKA TALIA? MA BYĆ POTĘŻNA SKORUPA ŻÓŁWIA! Jeśli chodzi o dźwiganie największych ciężarów, o zabezpieczenie kręgosłupa, to silny, wielki brzuch jest PODSTAWĄ, nie można tego zignorować, pomijać.
Max effort lower
Box squat vs chains 370kg x 1 (305kg bar + 65kg chains)
Arch Back wide stance GM vs chains 280kg x 5 (215kg bar + 65kg chains)
Reverse hypers 5x15 1x20 220kg
DB side bends 3x20 60kg
AB band 3x15
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme
@IntruderXXL: Bo wszyscy myśleli że wchodzenie na BOMBĘ oznacza sterydy a tu się okazało że wchodzisz w SEX BOMBĘ.