Wpis z mikrobloga

@IntruderXXL:

JAKA #!$%@? WĄSKA TALIA? MA BYĆ POTĘŻNA SKORUPA ŻÓŁWIA!

nie wiedziałem że to tobą inspirowano się przy wyobrażeniu o żółwiu dźwigającym Ziemię
  • Odpowiedz
  • 2
Nie sądzisz, że robienie trochę częściej deloadów / week offów byłoby dla ciebie opłacalne? oraz dlaczego nie używasz neoprenów do przysiadu?

@Pstrong: Wiesz co na pewno optymalne nie było cisnąć 4,5 miesiąca bez żadnej przerwy, ciągle dokładając ciężaru :P Myślę teraz że co 4-5 tygodni, zrobię kilka luźniejszych treningów, gdzie porobię same drobniejsze astysty, pominę 1RM, duże ciężkie ćwiczenia.
A co do neoprenów, to heh nie wiem, jakoś nigdy ich
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: Ty, Młody, wcinasz te kanapki z tym calym adwentokadem, a potem sie nam na sniadaniu wielkanocnym użalasz, że Cię nie stać na mieszkanie. Byś jak wujek Jurek kupił ziemię za 3k pod Warszawą i się wybudował a nie biadolisz. A te talerze to daj mnie do zmywarki bo brudne są. I firanę zawieś na tym gryfie bo karnisz się złamał.
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: tak btw to możesz powiedzieć wszystkim prawdę, że ta sztanga była kiedyś idealnie prosta, ale na treningu był taki OGIEŃ, że sztanga sie wygieła (jak wiadomo pod wpływem bardzo wysokiej temperatury metal staje się elastyczny, łatwo wygina a w pewnym momencie staje nawet płynny)

Stąd powstał Camembert bar - OGIEŃ na treningu jak w kuźni, wszystkie sztangi powyginane

Miejskie legendy mówią jeszcze, że co trening musi przyjeżdzać dostawa prostych
  • Odpowiedz
  • 2
zabrac ci sterydy a bedziesz wygladal gorzej niz losowy janusz z ulicy i to w 6-7 tygodni xDD

@OskarDeveloperski: xD Ale ty wiesz chłopczyku że ja zrobiłem JAKO NATURAL, Przysiad - 365kg Wyciskanie - 222,5kg Martwy Ciąg - 340kg
  • Odpowiedz