Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
9HYx +246
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
370kg box squats vs chains (sztanga 305kg + łańcuchy 65kg), Do tego GM vs chains, wtedy było 250kg x 5 dzisiaj 280kg x 5 (215kg sztanga + 65kg łańcuchy)
Piękny to był trening, już czułem to na rozgrzewce, gdzie mając 125kg na sztandze, wstając z boxa prawie oderwałem się od ziemii, była eksplozywność więc wiedziałem że dużo dzisiaj dołożę.
Ale co ciekawe pomimo że dowaliłem +40kg w tym siadzie, potem +30kg do GM, to i tak czułem że wszędzie był naprawdę zapas, i jakbym chciał mógłbym jeszcze coś dowalić. Naprawdę świetnie się trenowało.
Potem reverse hypers 5x15 + 1x20 220kg, standardowa asysta do maltretowania tylnej taśmy.
Następnie brzuch, DB side bends 3x20 60kg gdzie myślałem że sobię odpocznę, ale naprawdę ciężkie to było :P Poprzednimi ćwiczeniami miałem ten bebech totalnie przeorany, i tutaj po 20 powtórzeń na stronę w serii z 60kg hantlą było naprawdę trudne, szczególnie kilka ostatnich powtórzeń. No ale bebech katować TRZEBA.
Często słucham o wąskiej talii, wcięciu w talii, estetycznej sylwetce... JAKA #!$%@? WĄSKA TALIA? MA BYĆ POTĘŻNA SKORUPA ŻÓŁWIA! Jeśli chodzi o dźwiganie największych ciężarów, o zabezpieczenie kręgosłupa, to silny, wielki brzuch jest PODSTAWĄ, nie można tego zignorować, pomijać.
Max effort lower
Box squat vs chains 370kg x 1 (305kg bar + 65kg chains)
Arch Back wide stance GM vs chains 280kg x 5 (215kg bar + 65kg chains)
Reverse hypers 5x15 1x20 220kg
DB side bends 3x20 60kg
AB band 3x15
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme
nie wiedziałem że to tobą inspirowano się przy wyobrażeniu o żółwiu dźwigającym Ziemię
@Pstrong: Wiesz co na pewno optymalne nie było cisnąć 4,5 miesiąca bez żadnej przerwy, ciągle dokładając ciężaru :P Myślę teraz że co 4-5 tygodni, zrobię kilka luźniejszych treningów, gdzie porobię same drobniejsze astysty, pominę 1RM, duże ciężkie ćwiczenia.
A co do neoprenów, to heh nie wiem, jakoś nigdy ich nie
@dewanderer: W tym tona złego majonezu... a gdzie zdrowe tłuszcze z AWOKADO!?
@Izanagi013: Dlaczego? Skoro nie ćwiczę żeby "wyglądać". Wszystko się zgadza.
Stąd powstał Camembert bar - OGIEŃ na treningu jak w kuźni, wszystkie sztangi powyginane
Miejskie legendy mówią jeszcze, że co trening musi przyjeżdzać dostawa prostych sztang,
@Boleslavic: Łatwe 350kg w ciągu, bardzo łatwe 250kg na klatę no i zostaje jeszcze siad do sprawdzenia :)
Ciąg - https://youtu.be/k0wjH4kUOt8
Klata - https://youtu.be/yEuF2bcpvI0
@OskarDeveloperski: Jak chcesz być GLADIATOREM, to musisz się liczyć z tym że możesz zostać #!$%@? przez lwa... Ryzyko zawodowe :)
@OskarDeveloperski: xD Ale ty wiesz chłopczyku że ja zrobiłem JAKO NATURAL, Przysiad - 365kg Wyciskanie - 222,5kg Martwy Ciąg - 340kg
@OskarDeveloperski: Dokładnie tak było :) Dopiero 5 miesięcy temu pierwszy raz wszedłem na bombę. I jak widać po rosnących wynikach, tak było.
@Brylant: Męczy? A to da się bez tego trenować?