Aktywne Wpisy
lossiemkos89 +80
Na ryneczku matrymonialnym stabilnie jak w deweloperce( ͡° ͜ʖ ͡°) #p0lka #tinder #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #nieruchomosci
zxc21 +16
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz, bo taka mnie myśl naszła, że teraz #korposwiat ściąga pracowników do biur, że praca hybrydowa, zdalne odchodzą do lamusa. Firmy wydają sporo kasy na wynajem biur i w zasadzie po jakiego **uja tak robią, skoro można przyoszczędzić pracując zdalnie XD. Piszę z perspektywy #pracazdalna ignoranta, który był raz przez 2 lata w biurze przy podpisaniu umowy.
#pracait
#pracait
#warszawa #mechanikasamochodowa
Tymczasem chłopacy z QSerwis, kiedy zamiast jeść niedzielny obiad u teściowej, muszą iść rozbierać samochody dla całego stada wykopków :P
Q-Service, Centrum Serwisowe Gocław
https://maps.app.goo.gl/AgKh74Aw14SqvZLc6
Trudno mi powiedzieć czy było tanio czy drogo, najważniejsze że jak dzwoniłem po warsztatach w sobotę o godzinie 16 to inni odpowiadali żebym nocował do poniedziałku, bo w weekend się nie da nic zrobić.
Jak naprawiałem ciężarówki to w niedzielę było normalne, że brałem jakieś 40-50% więcej niż w tygodniu. Czasem nawet ludzie od razu mówili, że zapłacą podwójnie byle tylko auto pojechało
@neib1: bo każdy by chciał mieć w niedzielę zrobione a jednocześnie nikt by nie chce w niedzielę pracować, coś za coś.
@ZikMiak: ヽ( ͠°෴ °)ノ