Wpis z mikrobloga

@markhausen: mi Wormsy 2 pękły od temperatury. Otworzyłem pudełko od kumpla, dałem na biurko, otworzyłem okno w zimie, poszedłem gdzieś na chwilę. Jak wróciłem to płyta pięknie z jednej strony pęknięta.
  • Odpowiedz
@markhausen o kurde, miałem identyczną sytuację, bo też z Worms Armageddon (taką z żółto-czarnym znakiem radioaktywności) i też mi oddał ją w kawałkach. Może płytka była jakoś po taniości robiona? Albo napędy były jakieś felerne?
  • Odpowiedz
@jabol6000: Nie gierka, ale kiedyś pożyczyłem koledze rakiety do badmintona. Nie bardzo chciałem, rodzice mi zabronili pożyczać, ale bardzo truł dupe i się ugiąłem. Nie oddawał długo. Zawsze było "spoko jutro ci przyniosę". Na koniec oddal zniszczone rakiety ze złamanymi strunami, do tego brudne. Nie dało się już grac. Oddal mi je w futerale szybko w progu i poszedł, bo niby się spieszył. Jak otworzyłem futerał, to dopiero zobaczyłem zniszczenia.
  • Odpowiedz
@jabol6000: mi kiedyś ziomek pożyczył grę na płycie CD i tylko ja włożyłem do napędu i w------o ja w kosmos aż pył wylecial. Miałem napęd r-------y a ten debil jeszcze chciał, żebym mu grę odkupił, bo przeciez zniszczylem xD
  • Odpowiedz
@markhausen: @Karl_Tofel: Miałem identyczną sytuację z identyczną grą (Worms Armagedon, żółta płyta), niby wszystko wyczyszczone ale tydzień później napęd przestał czytać płyty kompletnie. Może rzeczywiście jakaś felerna partia płyt?
  • Odpowiedz
@jabol6000: Kiedyś dyskietkę na Amigę z jakąś grą z bazaru pożyczyłem od kolegi. Kolega nieogar, tylko grę odpalał, ale ja przejrzałem pliki. Ku mojemu zaskoczeniu był tam moduł muzyczny "Adolf Hitler"
adolf-hitler.1.mod 20.06.1999 21:38 (ale obstawiam, że data i tak powinna być wcześniejsza)
sound by: -plauze of decade-
hope ya like it!!!
Protracker
  • Odpowiedz
@markhausen: @NaChuiMiTaCHata @jabol6000 śmiejecie się a moja ciotka z Empiku mogła pożyczać na tydzień gry bo tam pracowała, raz mi pożyczyła, to nie moja wina że napęd DVD Lite-On był tak z*ebany że podczas wysuwania tacki płyta potrafiła się nadal kręcić na tej tacce
  • Odpowiedz