Aktywne Wpisy

Tetsuya +95
Ktoś jest obeznany jak się robi większe kampanie reklamowe na FB i Twitterze? Moglibyśmy zrobić jakąś zrzutkę i zacząć promować związki izraelitek z palestynczykami i murzynami w izraelskich mediach społecznościowych.
#zydkrecikorba #pytaniedoeksperta
#zydkrecikorba #pytaniedoeksperta
źródło: fbe63f4d7c9b027bd49ad4d459f972326853b2691a5d792979249398737f6baf
Pobierz
kieubasa +46

Naprawdę tak trudno zauważyć że firmy wymieniają sobie starych leni na młodych ambitnych? (。◕‿‿◕。)
Wciąż nie ma lepszej branży niż IT, jednak jak programista nie potrafi wykorzystać AI w swojej pracy to powinien rzeczywiście myśleć o układaniu glazury Niemcom.
@Ulyssos: gdzie tu masz trollowanie?
@nad__czlowiek: AI ma swoje wady i zalety jak każde narzędzie, a każdym klepacz musi znać wady i zalety dostępnych narzędzi, żeby pracować efektywnie.
Kiedyś był ten pierwszy edytor z kolorowaniem składni, później weszło auto uzupełnianie, teraz jest generowanie większych ilości kodu, a teraz rozwijamy narzędzia do automatycznego debugowania
@MilionoweMultikonto: Odważna teza. Skąd masz info albo daj jakieś statystyki, że tylko niekompetentnych zwalniają? Inaczej to p---------e takie samo jak przemyślenia pijanego wujka na urodzinach.
Jak firma anuluje projekt to lecą wszyscy równo.
Piszcie i konkretach zamiast histeryzować
Pokaż mi chociaż jednego kompetentnego programistę który po opuszczeniu jednego projektu nie ma w zapasie kilku kolejnych do których może wskoczyć
@MilionoweMultikonto: Oczywiście, że nie pokaże bo nie prowadzę takich statystyk :D Poza tym nigdzie nie napisałem, że ktoś kto jest ogarnięty będzie miał trudności znaleźć pracę lub nowy projekt. Tu już sobie sam dopowiedziałeś. Napisałem, że jak firmy tną koszty i anulują projekty to lecą wszyscy.
Co do głównego
@MilionoweMultikonto: Dobrze, że ty wiesz. Właśnie takimi wycieczkami osobistymi pokazujesz, że szkoda czasu na merytoryczną dyskusję z tobą.
@markaron: tym razem nie proszę o statystyki, tylko wyjątkowo o dowód anegdotyczny
@markaron: sorry za ton, chciałem się tylko upewnić że wiesz, zresztą o czym tu dyskutować. Tysiące spamerskich wpisów i żadnych konkretów, a przyczyny są oczywiste ¯\(ツ)/¯