Wpis z mikrobloga

Na aplikacjach randkowych: nic was nie łączy, nie znacie się, nie macie wspólnych wspomnień, wspólnych znajomych, nie widzicie zachowania, nie wyczujecie żartu.

@mirko_anonim: no tak tu masz 100% racji dużo razy to powtarzałem, ale sam widzę po sobie że w wieku 16-18 lat człowiek dodawał podczas samych wakacji nawet 50nowych znajomych bo to kolonia melanże z kolonii, nowi znajomi poznani przez nowych znajomych poznanych chwilę wcześniej, koleżanki brały koleżanki na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: generalnie to ja :
- co prawda mam znajomych ale zalozyli rodziny i umówienie się graniczy z cudem
-pracuje zdalnie
-jestem introwertykiem
- Nie przesiaduje całymi dniami w domu bo trenuje na silowni, biegam etc.
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: Aplikacje randkowe bardzo wpływają na samopoczucie faceta i od razu facet myśli ze jest bezwartościowy więc sobie je odpuściłem .Jeśli chodzi o znajomych to wszyscy znajomi w moim wieku kogoś mają ,poza tym mam mało znajomych.Poznalem sie na ludziach i szukanie czy to znajomych czy to kobiety na siłe jest bez sensu i nie ma w tym niczego fajnego . Postanowiłem nie obniżać swoich wymagań do podłogi i brać
  • Odpowiedz
Wygląd jest najważniejszy. No i wzrost. Kropka. Tyle. Nie ma nic dalej. Im szybciej sobie to uświadomisz tym lżej będziesz funkcjonował. Życie to nie bajka disneya gdzie Quasimodo znajdzie sobie laskę (aktualnie nawet we własnej kategorii) ze względu na 'charakter' xD
  • Odpowiedz