@Kempes: Mnie zastanawia jedno, co ma wspólnego niedźwiedź polarny z zakopanym? Rozumiem gdyby się przebrał za coś z czego słynie zakopane, jakiegoś chciwego górala czu coś, ale niedźwiedź polarny?
@Kempes: Mnie zastanawia jedno, co ma wspólnego niedźwiedź polarny z zakopanym? Rozumiem gdyby się przebrał za coś z czego słynie zakopane, jakiegoś chciwego górala czu coś, ale niedźwiedź polarny?
Biały Miś to symbol Zakopanego. Można znaleźć foty z misiem jeszcze przed wojną. Najpierw był zamontowany na stelażu, a dopiero później przeobraził się w kostium
Mnie zastanawia jedno, co ma wspólnego niedźwiedź polarny z zakopanym? Rozumiem gdyby się przebrał za coś z czego słynie zakopane, jakiegoś chciwego górala czu coś, ale niedźwiedź polarny?
@MateMizu: powinien się przebrać za yeti bo czuć od niego woń fiuta hej
@MateMizu: gdybyś w usa zapytał, z czym kojarzy się Poland, wielu odpowiedziałoby, ze z niedźwiedziami polarnymi. Wiem, bo sam tego doświadczyłem będąc tam. Oczywiście, są to zazwyczaj osoby bardzo słabo wykształcone.
@MateMizu: Przebrał się za chciwego górala w stroju misia polarnego
źródło: temp_file8231082416710132910
Pobierzźródło: temp_file5324009352194478638
PobierzBiały Miś to symbol Zakopanego. Można znaleźć foty z misiem jeszcze przed wojną. Najpierw był zamontowany na stelażu, a dopiero później przeobraził się w kostium
@MateMizu: powinien się przebrać za yeti bo czuć od niego woń fiuta hej
Komentarz usunięty przez moderatora
@MateMizu: gdybyś w usa zapytał, z czym kojarzy się Poland, wielu odpowiedziałoby, ze z niedźwiedziami polarnymi. Wiem, bo sam tego doświadczyłem będąc tam. Oczywiście, są to zazwyczaj osoby bardzo słabo wykształcone.
źródło: temp_file8086921362898373749
Pobierz@MateMizu: Przebrał się za chciwego górala w stroju misia polarnego