Aktywne Wpisy
jacekparowka +63
daily reminder jaki naleΕΌy mieΔ stosunek do pasoΕΌytΓ³w pcimbi0rcΓ³w
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy

ΕΊrΓ³dΕo: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz
Wontensso +85
CzeΕΔ, za tydzieΕ mija rΓ³wno rok po przeszczepie wΕosΓ³w + stopniaΕem o 15 kg
OprΓ³cz przeszczepu wspomagaΕem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
NazwΔ kliniki podam we wiadomoΕci prywatnej. Za reklamΔ mi nie pΕacΔ ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°) CaΕoΕΔ wyszΕa mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem wΕΔ cznie.
Powiedziano mi, ΕΌe pobiorΔ ok 5000 graftΓ³w na 1 sesji - to duΕΌo, ale podjΔ Εem ryzyko. Finalnie po zabiegu
OprΓ³cz przeszczepu wspomagaΕem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
NazwΔ kliniki podam we wiadomoΕci prywatnej. Za reklamΔ mi nie pΕacΔ ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°) CaΕoΕΔ wyszΕa mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem wΕΔ cznie.
Powiedziano mi, ΕΌe pobiorΔ ok 5000 graftΓ³w na 1 sesji - to duΕΌo, ale podjΔ Εem ryzyko. Finalnie po zabiegu

ΕΊrΓ³dΕo: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1
Pobierz
Dumna jestem ΕΌe swoich chΕopakΓ³w, sΔ najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #macierzynstwo #ojcostwo
ΕΊrΓ³dΕo: 1555091390641
PobierzNo ja to nie mogΔ nic w domu robiΔ, bo od razu 2 maΕe pomocnice siΔ zlatujΔ i np myjΔ c podΕogi musimy we 3 mopa trzymaΔ
Ale to maΕymi krokami, im wiΔksza tym Εatwiej jΔ byΕo zachΔciΔ do wspΓ³lnych dziaΕaΕ, nawet nie zabaw, ale gotowanie i majsterkowanie, czy choΔby wspΓ³lne oglΔ danie bajek
W sensie pozytywnym oczywiΕcie.
WspΓ³lne zabawy wchodzΔ na totalnie wyΕΌszy level, bo chΕopiec w tym wieku potrafi juΕΌ realnie pomagaΔ i wykonywaΔ proste prace samodzielnie czerpiΔ c z tego przyjemnoΕΔ. Czas poΕwiΔcony do tej pory odbije siΔ za umowny rok z duΕΌΔ nawiΔ zkΔ .
Komentarz usuniΔty przez moderatora
Komentarz usuniΔty przez autora Wpisu
Komentarz usuniΔty przez moderatora