Aktywne Wpisy

WujaTHC +24

ΕΊrΓ³dΕo: GtgF7dWasAA0Ng8
Pobierz
RzutKamieniem +238
Nie byΕo w historii tego sportu wiΔkszej k---y, niΕΌ gekon.
Byli terroryΕci jak Jarier, Maldonado, Arnoux, Stroll, Rossett, De Cesaris etc. ktΓ³rzy nie planowali nikomu robiΔ celowo krzywdy, tylko po prostu nie umiΔli siΔ za dobrze ΕcigaΔ koΕo w koΕo.
ByΕy cwaniaczki jak Schumacher, Alonso, Hamilton czy Prost, ktΓ³rzy miΔli odpaΕy, ale tylko kiedy coΕ mega waΕΌnego byΕo na szali jak mistrzostwo i normalnie starali siΔ przestrzegaΔ zasad i ΕcigaΔ siΔ fair.
ByΕy
Byli terroryΕci jak Jarier, Maldonado, Arnoux, Stroll, Rossett, De Cesaris etc. ktΓ³rzy nie planowali nikomu robiΔ celowo krzywdy, tylko po prostu nie umiΔli siΔ za dobrze ΕcigaΔ koΕo w koΕo.
ByΕy cwaniaczki jak Schumacher, Alonso, Hamilton czy Prost, ktΓ³rzy miΔli odpaΕy, ale tylko kiedy coΕ mega waΕΌnego byΕo na szali jak mistrzostwo i normalnie starali siΔ przestrzegaΔ zasad i ΕcigaΔ siΔ fair.
ByΕy
Dumna jestem ΕΌe swoich chΕopakΓ³w, sΔ najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #macierzynstwo #ojcostwo
Pozdro dla Was (qββΏβΏβq)
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_7673
PobierzMoj syn jest niemozliwy , mowi do mnie , bedziemy jesc picce ? Bo tata robi :) ja ze tak. Poszedl do Rafala i mowi wujo chcesz jednom picce ? On ze tak alan na to Aha wszyscy jemy picce ;) poczym poszedΕ do kuchni wzial w reke rekawiczke silikonowa daje krzyskowi i mowi masz tata zaloz bo siii jest ;) hehehe (
ΕΊrΓ³dΕo: 1543c8c05555a7467fa536901dce1e469e03c944d10be9b9cac17a0863e12774
Pobierz