Aktywne Wpisy
heksengerg +31
Opisy lepsze niż z policyjnych kartotek.
#ai
#ai
Skoro na przykład za wjazd na czerwonym świetle jest 15pkt a jakieś 9 miesięcy temu dostałem pierwszy u jedyny mandat w życiu za prędkość z 8pkt to jak bym teraz wjechał na wczesnym czerwonym praktycznie tracę uprawnienia xD przecież to jest p------e. Ruchają nas jak chcą #motoryzacja #samochody #prawo #prawojazdy
Mija 3 tydzień zmagań, a to oznacza, że zostało nam 69 z 90 dni!
Na tagu obserwuje nas 43 Mirków i Mirabelek!
Łącznie zrzuciliśmy już 13 kg! To jest tyle co:
- Nalewak do piwa - Soudek 20
- średniej wielkości pies
- piecyk gazowy na butlę
Podsumowanie
W naszej tabeli trwa ostra rywalizacja. Zdecydowanie z najwyższego pułapu i największą zmianą obecnie może się pochwalić @krzyk4cz. Lecz! Musi trochę wciągnąć brzuch, bo wraz z nim na podium siedzi @Mirkosoft dla którego zrzucenie 3 kg w procentach wychodzi identycznie. Dla @krzyk4cz to na pewno nie są ostatnie kilogramy! Na podium wciąż się trzyma @Bez_konserwantow, który pozbył się już 2,1% początkowej wagi. @Peter_Mountain wskakuje aż o 2 pozycje do góry i jest 1,5 kg lżejszy. Grunt, że waga idzie tylko w dół! Zaraz za nim @wrobelek19, który lekko podniósł wagę, ale to może być zwykły błąd statystyczny. @UwagaWykopy lawiruje między 6, a 7 miejscem dając przykład dla reszty, że po zrzuceniu wagi najważniejsze jest jej utrzymanie. Na 7. miejsce wskakuję ja @Wojskowy_Brykiet, ale tylko i wyłącznie dlatego, że nie mamy wyniku @AntyAdzik z zeszłego tygodnia. Niemniej w mojej wadze udało się trochę odrobić zeszłotygodniowe przyrosty. Jak widać w Igrzyskach Bebzonów są nieprzewidywalne. Zdawać by się mogło, że zawodnicy z najniższą wagą mogą być w końcówce tabeli, lecz jednak wygrywają doświadczeniem i wyrobionymi nawykami. Pozostała część grupy ostro ciśnie, żeby ich nadgonić.
Moje osobiste odczucia:
#dieta #chudnijzwykopem #gapiszmisienabebech #redukcja #odchudzanie #dieta #zaklad
@Wojskowy_Brykiet: no zrób wyjątek no.
Dawaj, nie zawiedź mnie :)