Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

annlupin +26
siedze se jusz może film obejrze nie wiem a co uwas
źródło: annlupin098734
Pobierz

Jaki jest sens bojkotu dopłat do kredytów do mieszkań?
Sytuacja 1 (z dofinansowaniem)
- tańszy kredyt
- droższe mieszkania
Sytuacja 2 (bez dofinansowania)
- tańsze mieszkania
- droższy kredyt
Sytuacja 1 = Sytuacja 2. Tendencja do kupowania masowo mieszkań nadal będzie ale w mniejszym tempie (bo jednak większa rata bez wsparcia) i co z tego że będą nieco tańsze mieszkania (nieco bo nadal będzie duży popyt) skoro spora kasa i tak pójdzie tylko zamiast deweloperom to dla banku.
#mieszkanie #dom #nieruchomosci #kredyt #bk2 #kredythipoteczny #kredyt2procent
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@Raytuz: I tak niestety będzie, bo nie ma szans na to żeby któryś rząd połknął dobrowolnie gorzką pigułkę spadku PKB. W gospodarkę są tłoczone kolejne miliardy podaży pieniądza, a zaraz ruszy KPO z kolejnym potokiem kasy. Zapnijcie pasy, bo to jeszcze nie koniec wzrostów.
źródło: Polska_m3
Pobierz