mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
skoro na tinderach i badoo taka posucha, czemu by nie zaczac umawiać sie na randki tutaj? Wiekszość was tutaj siedzi nieszcześliwa i samotna. Może ktoś zrobi jakiś skrypt do randkowania i świat stanie sie lepszy.

#randki #zwiazki #tinder #badoo

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
czescmampytanie
@mirko_anonim: zrozumcie że obecny stan randkowania to nie jest bezpośrednio wina konkretnej aplikacji. nie ważne czy tinder czy badoo czy sympatia czy fotka czy mirekszukazony, zasady są wszędzie takie same.
3
De_Fault
De_Fault
nie jest bezpośrednio wina konkretnej aplikacji

@czescmampytanie: niby tak ale jednak aplikacje z założenia utrudniają facetom bo wtedy zarabiają szmal. Masz siedzieć jak najdłużej i bulić jak najwięcej a nie znaleźć sobie szybko babę i skasować konto. Apki randkowe to rak.
2
woj_st
woj_st
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Ludzie to robią, tylko nikt normalny nie potrzebuje wystawiać ogłoszeń, że chce kogoś poznać, szczególnie na wykopie tylko nawiązuje kontakt z osobami które siedzą na tagach, które się obserwuje i na których się udziela, poznałam w ten sposób ludzi stąd, zarówno nowych znajomych jak i faceta

─────────────────────
·
1
Strigiformesman
Strigiformesman
@mirko_anonim: ale już jest tag #mirekszukazony
0
Ilawa
0
czescmampytanie
@De_Fault: jak niby apki utrudniają?
0
interpenetrate
interpenetrate
@mirko_anonim: ah te słodkie chwile nieświadomości gdy do nich pamięcią sięgam xd
0
daniel-cryglewski
daniel-cryglewski
ciekawe ile profili kobietu tutaj to brodate fejki
0
olokynsims

"Ba, ich ojciec podchodzi w sposób rozwojowy po prostu do wszystkiego. Nigdy nie zapomnę rozmowy, którą przeprowadziliśmy kilka lat temu. W owym czasie nie byłam jeszcze mężatką, zapytał mnie zatem, jak wygląda mój plan znalezienia życiowego partnera. Kiedy powiedziałam, że nie mam żadnego planu, był wstrząśnięty. "Nie oczekujesz przecież, że twoja praca zrobi się sama - powiedział. - Dlaczego z tym ma być inaczej?". Uważał za niepojęte, że można mieć jakiś cel, ale nie podejmować żadnych kroków, aby go urzeczywistnić." #samotnosc #zwiazki

1 plus

więcej
0