Aktywne Wpisy

tesknilam_ +433
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +477
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

uważajcie mirki
Mercedes-Benz GLA
WDC1569081J612953
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #januszebiznesu #otomoto
źródło: Screenshot from 2024-02-06 12-52-50
Pobierz@ZlodziejBilonownic: trochę się zesrałeś i nie do końca wiem o co. Tak wyglądają na zachodzie ceny napraw, szczególnie w ASO dla ubezpieczalni.
@mrocznapszczola: im dalszy kraj tym większe prawdopodobieństwo jakiegoś zdarzenia
autoDNA to narzędzie dla ludzi choć ciut ogarniętych, dla reszty jest Radom, 180kkm i pomalowane pod miernik aka bezkolizyjne.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@mrocznapszczola: a gdzie ten dzwon?
Po pokazujesz jakąś drobną stłuczkę...
To że monopolista w zakresie napraw powypadkowych fabrycznymi częściami sobie napisał że zderzak pewnie z 5000 eur, każda spinka plastikowa po 30 eur itd. to
@tomekszklanka nie będę nic mierzył, przyjeżdżam po auto, ktoś mówi, że auto bezwypadkowe, okazuje się po wypadku to co ja będę mierzył jeszcze :D Samochodów nie brakuje