Aktywne Wpisy
mickpl +666
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Njal +173
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
uważajcie mirki
Mercedes-Benz GLA
WDC1569081J612953
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #januszebiznesu #otomoto
@mrocznapszczola: no i prawdopodobnie przy tych uszkodzeniach nikt nie miał obrażeń, które trwały dłużej niż 7 dni, dlatego jest bezwypadkowy. Gdyby zaznaczył, że jest bezkolizyjny to rozumiałbym aferę.
Eot
@kobiaszu: Najgorzej, że im to działa. Próbowałem sprzedać swoje auto za 235k zł (idealnie środek między wszystkimi 15 ofertami na otomoto, parametry: rocznik, silnik, napęd 4x4), przez 2 miesiące nawet AAAAAAAAauto nie napisało. Potem zapytałem w salonie za ile odkupią. 215k zł. Ok, bierzcie.
Lepiej zmień auto którego szukasz bo się zdziwisz jak przyjdzie Ci zapłacić pół rocznej pensji za wymianę i serwis po lekkim dzwonie.
Trochę lipa że sprzedawca zataił, ale osobiście wolę taki samochód po dzwonię ze sprawdzonym przebiegiem niż jakieś flotówki z przebiegiem kręconym o połowę lub trupa zalanego ceramizerem który się wysypie przed pierwszym serwisem.
Mój ojciec od dawna kupuje dla siebie i dla mnie takie stuknięte fury i naprawia. Ani razu nie trafił się żaden zajeżdżony
Ty w ogóle wiesz co to jest 'dzwon'.... ? K---a, GLA od handlarza, no co może pójść nie tak. Jak na opis to i tak uczciwie xD Zderzak i nadkole wymienienił, pewnie nawet podłużnicy nie ruszył. Tylko jakby o tym poinformował to klientela zeszła prawie do zera, w ogóle nie byłoby sensu wystawiać. Da się gościa zrozumieć.
Uważać to można, ale na głupotę wykopowych cymbałów.