Aktywne Wpisy
Kagernak +62
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem
Edyward +121
Ile u was kosztował metr mieszkania w maju 2015?
#nieruchomosci #gielda #mimowszystkoduda
mieszkania na drzewach nie rosna, problem jest wtedy kiedy za srednia pesnjie nie jestes w stanie nabyc sredniego mieszkania, baaa nawet niewielkiego. To jest problem, a nie "mieszkanie prawem a nie towarem"
@JC97:
@del855: Nie znam kraju, w którym za średnią pensję kupisz jakiekolwiek mieszkanie, no chyba że masz na myśli te domy we Włoszech za 1 euro. Wszędzie trzeba ciułać lata albo wziąć kredyt.
mam na mysli, ze nie trzeba byc w topce zarobkwo danego miasta, zeby sobie pozwolic na cos lepszego niz 60m na jego obrzezach - oczywscie na kredyt, ktory cie nie przecieza i nie trwa do smierci...
@JC97:
W 2015r w Warszawie za średnie wynagrodzenie mogłeś kupić 0,78 metra mieszkania
Obecnie jest to 0,57 metra.
I o czym to świadczy? Że było nieźle, a zrobiło się fatalnie?.... I to jest postęp? Że za moją większy wypłatę kupię mniej metrów?..
@Pompejusz: manipulacja level "debil". Porównujesz ceny mieszkań w Warszawie do średniej pensji w Polsce? C--j, że w Warszawie możliwości i pensje są 3 razy wyższe niż w reszcie kraju. W Warszawce nikt za mniej niż 10tys netto nie pracuje a jeśli tak to jest debilem i niech s-------a na wieś to też będzie
@Saddam_Husajn: kto nie rozumiał? xD