Aktywne Wpisy

Kończę dzisiaj 36 lat i to znowu był najlepszy rok w moim życiu! Tym razem przygoda z #silownia na stałe zagościła w grafiku.
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
źródło: IMG_3301
Pobierz
thorgoth +103
Ktoś w Radomsku sprzedaje taki piękny dom w stylu wersalskim, za jedynie 950 000 złotych.
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
źródło: HMxYifsWwAA3Ys1
Pobierz

#seriale #reacher
źródło: temp_file6873061947979402204
Pobierz@johnT: Dość dobrze trzyma się materiału źródłowego i jest ok. Fakt, drugi sezon trochę gorszy niż pierwszy. Fabuła nie za głęboka, serial opiera się na serii książek Lee Childa, a książek jest 27 i są to takie czytadła, które się czyta szybko i przyjemnie.
Najwiekszy minus tego serialu to gowniane dialogi i słaba fabuła. Taki typowo amerykanski az do bolu, z foremki "seriale akcji".
Lepszym serialem w podobnym stylu i mniej cringowym jest Terminal List, ktory tez masz na Amazonie.
jeśli wychowałeś się na szklanej pułapce jak ja to łykniesz sezon w jeden weekend max
@POPCORN-KERNAL: drugi słaby, pierwszy był fajny niezły.
@johnT: Zajebiste kino akcji. Poza tym oczywiście nie ma w sobie nic wartościowego, ale ogląda się wyśmienicie. ¯\(ツ)/¯
@plussix: właśnie drugi jest lepszy, aczkolwiek nie ma równoważnego przeciwnika dla Reachera, jakiegoś kolosa z którym by się długo naparzał demolując jakiś lokal.