Aktywne Wpisy
Bodzias1844 +199
Maurelius +372
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
Tak to ma wyglądać już do końca życia? xd
#pracbaza #zalesie
@jankochanowski: Jeśli dożyjesz do emerytury, to nie.
Może kiedyś znajdzie inna robotę, ja wstaje o 6:55, na chacie jestem o 16. Problem braku sił może być bardziej złożony i to może być do poukładania w głowie. Bo chyba, że robisz ostro fizycznie.
Na mnie też etat tak działa, a to już mój 6-7 rok.
@zasadzka01 @jankochanowski nawet nie wiecie jak wygraliście... z mojego zadupia mam o 5:30 bus i w robocie jestem na 7:45 i wracam około 18:20 xDDDDD a pracuję 8 godzin
przez 4 lata sobie latałem rowerem bo to tylko 30km to w lato wstawałem o 5:50 i o 8 byłem na miejscu, o 17:20 w domu
No i z czasem jesteś wydajniejszy, więc starsi stażem ludzie mają w pracy czas na kawkę, ploty, trochę #!$%@? się, a i tak wyrabiają się z obowiązkami.
@jankochanowski:
Jeżeli twoja doba składa się tylko z pracy, jedzenia i spania to nie dziw się, że nie masz na nic ochoty. I nie będziesz miał póki nie zaczniesz czegoś robić.