Aktywne Wpisy

Tyrande +121
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
matkawielebna +152
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez autora
Podejrzewam, że monitoring tak samo może zostać zintepretowany jako wtargnięcie, choć nie w fizycznej formie. Podobnie jak wspomniana przeszkoda. Tak
Robienie zdjęć kolumna wojskowym też jest legalne jednak i Ukraina i Polska i NATO prosi żeby tego nie robić.
W jaki sposób? Konkretnie?
Wyszedł major i podpułkownik do jakiegoś randoma
https://wykop.pl/wpis/74691983/dlaczego-audyt-jest-szkodliwy-pomimo-ze-jego-dzial/strona/2#263011729
W pierwszym linku wrzuciłeś mi argument na który już odpowiedziałem. Stanie tam jeden gosc albo przejdzie się paru na zmiany i sobie zanotują to wszystko w notesie bez nagrywania. Więc ten argument nie ma zadnego sensu.
Drugi argument też nie ma sensu, bo tam nie ma żadnej prowokacji. On robi to ma co pozwala prawo. Chodzi do okola I nagrywa budynek. Tam nawet nie ma zakazu nagrywania i ten obiekt
@Piastan: P---------e.
Po pierwsze, ruscy to już wszystko od dawna wiedzą.
Po drugie, jak nie wiedzą, to mają i środki i technologię, żeby się dowiedzieć. Bez wysyłania faceta z telefonem w biały dzień.
Po trzecie, jeżeli jedyne co chroni tajemnice wojskowe to ograniczona ilość Maćków z ochrony, i jedyne środki jakimi dysponuje RP to cieć chodzący za każdym spacerowiczem, to nie mam
Nie muszą, facet sam się wysłał. 90% wywiadu dzisiaj, to bialy wywiad.
Dla mnie tacy pożal się panie borze specjaliści zza klawiatury są szkodliwe społecznie. No i?
To po co dalej się udzielasz?
@Piastan: zapytaj paczkomatu
@Piastan: To można zrobić nawet nie mając jednostki w kadrze obiektywu. Trzeba zakazać filmowania w ogóle w pewnej odległości. Albo przebywania. O, np ogrodzenie dać ( ͡° ͜ʖ ͡°)