Aktywne Wpisy

Bambrx +289
#lotto
Druga czwórka w życiu... Jedna cyfra. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Za tą główną wygraną człowiek by sobie już inaczej życie ułożył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Druga czwórka w życiu... Jedna cyfra. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Za tą główną wygraną człowiek by sobie już inaczej życie ułożył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000003607
Pobierz
PavulonRazPavulonDwa +325
Polska 2026 rok, walka z parkowaniem na chodnikach ;)
Tak to jest z tą prawicową wolnością, wolność od przestrzegania przepisów! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawica
#warszawa
#drogowapatologia
Tak to jest z tą prawicową wolnością, wolność od przestrzegania przepisów! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawica
#warszawa
#drogowapatologia
źródło: 1000136376
Pobierz

W środę tydzień temu sparowało mnie z dziewczyną na #tinder którą mi się podoba. Ja lvl 24 177cm z mordy takie 6/10. Ona bardzo ładna dziewczyna mojego wzrostu. Wysłała mi uśmiech, więc odpisałem jej i ciągnęliśmy gadkę. Każdy z nas opisał się w paru zdaniach, napisałem że jestem cichy, spokojny, niezbyt gadatliwy, ona napisała że również taka jest. Mieliśmy się spotkać za tydzień, ale spotkaliśmy się w piątek, nalegała. Spotkanie miało miejsce w aucie i przejażdżce po okolicy, nie chciała jechać gdzieś dalej, bo do większego miasta kawałek drogi, a spotkanie odbyło się dość późno. Pogadaliśmy w aucie i zaproponowała aby przesiąść się na tylną kanapę, zgodziłem się, ale na nic nie liczyłem, bo to moje pierwsze spotkanie z nią. Po chwili oparła głowę o moje ramię i się przytulała. Ciągle gadaliśmy o sprawach życiowych i wgl, po pewnym czasie zarzuciła nogi na mnie, a po kolejnej dłuższej chwili odwróciła głowę w moją stronę aby złapać kontakt wzrokowy i pocałowaliśmy się. No i w pewnym momencie po takich igraszkach, dotyku i całowaniu zabierała się za rozporek. W tym momencie odpuściłem i powiedziałem je, że to nie czas na to. Nie obraziła się w ogóle, ale zapytała czy możemy kontynuować to co było czyli całusy i mizianie. Mówię że ok, przecież oboje jesteśmy dorośli. Po spotkaniu odwiozłem ją do domu i na drugi dzień pisała że cieszy się ze mnie poznała, ja jej to odwzajemniam. Teraz zaproponowała, że przyjedzie do mnie na weekend, zgodziłem się ale napisałem jej aby nie liczyła na coś więcej bo chce ją lepiej poznać, odpisała że nie przeszkadza jej to i że możemy z tym poczekać. Teraz pytanie: takie dziewczyny istnieją? Wiem że miała chłopaka który był zaborczy i ją wyzywał. Mam również pewne obawy czy to nie chwilowe zauroczenie. Szczerze czuję się jak w jakimś eksperymencie. Jakieś opinie na ten temat?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@programista15cm: haha wchodzę w ten post i go czytając WIEDZIAŁEM że się wypowiesz w komentarzu w sposób elokwentny, merytoryczny, a jednocześnie niepozbawiony specyficznej szczypty humoru - no i się nie zawiodłem xd
@Kekoludek: tak tak na pewno, tutaj przykładowe profile które mają takie akcje jak opisał OP a minwhile większość przeciętniaków to ma
źródło: 613f2434018e3d32b04a9a7ec7d98863f6be30ad22f8908604d255495270f279
Pobierz@Dietetyq: ja uświadczyłem jak najbardziej, a jestem 6/10, chodzi o to, że właśnie wracam z yebanego kina od kolejknej niedotykalskiej. Tzn ona chce i mówi, że chce, ale sie peszy. Jest niesmiala, sama o tym mówi. Nie krzywi się ale peszy. I to kolejna taka w tym
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Później ci więcej coś napisze teraz pracuje
Ale pytanie się rodzi jak Tobie po 10 min dobierała się do fujary to ciekawe jaki ma przebieg i jak wyglądają jej wyjścia z koleżankami na miasto
Może się poprostu zakochała