Aktywne Wpisy

nO-C34 +96
Jeszcze z 20-30 lat i będę miał niezależniść finansową dzięki giełdzie
#gielda
#gielda
źródło: 1000006600
Pobierz
pieknylowca +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000006600
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Jestem od dłuższego czasu na zwolnieniu. Pracodawca odezwał się do mnie, że od pewnego czasu nie mam zwolnienia. Wyszło na to, że lekarz zapomniał lub coś pomylił i nie wystawił mi zwolnienia + na internetowym koncie pacjenta nie ma nic w zdarzeniach medycznych i w zwolnieniach też. Dzwoniłem do przychodni, oczywiście lekarza nie ma i to on wszystko robił, przychodnia nie wie co zrobić, podobno nie można aż tak bardzo wstecz teraz wystawić mi tego zwolnienia. Mam czekać co powie lekarza. A jemu się nie śpieszy albo i przychodnia tak go o tym informuje. Co mam zrobić bo pracodawca się denerwuje. Jeszcze i przychodnia i pracodawca mają pretensję, że powinienem od początku śledzić konto pacjenta i zgłaszać od razu. Co radzicie?
#zus #nfz #medycyna #lekarz #zdrowie #praca #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Trzeba było się umówić do lekarza, aby wystawił.
Teraz nie należy odpuszczać tematu, tylko zrobić coś, bo póki co masz nieusprawiedliwioną nieobecność w pracy. Jak nie było to wiele dni, to dużo kasy nie stracisz, chyba że pracodawca chce się ciebie pozbyć, to ma właśnie okazję.
──────────────
@mirko_anonim
Jeśli potrzebujesz pomocy administracyjnej - pisz
Pracodawca może Tobie najwyżej wstawić nieobecność usprawiedliwioną ale bezpłatną. Bo w razie czego każdy Sąd Pracy stanie po Twojej stronie.
L4 szpitalne rzadko kiedy podlegają kontroli jeśli nawet są dużo