Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +1122
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

Komentarz usunięty przez moderatora
@Anihilacja_entropii: lol to może niech ona nad sobą pracuje, rozwaliła rzecz a się zachowuje jak dziecko typowo "no i co że #!$%@?*am" masz harować na kolejny a jak będę chciała to kolejny zepsuje, rozumiemy się?"
jak nie szanuje przedmiotów domowych, to jak ma męża szanować?
do OP'a - jak przyjedzie z tym tosterem to powiedz że
@Anihilacja_entropii: Jest absolutnie normalne i nie chodzi o pieniądze tylko o elementarny szacunek żony do męża i to jak ona się zachowuje - a zachowuje się jak dzieciak chamski OP lubił tamten toster, cieszył się że kupił go w okazyjnej
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Analiza_transakcyjna
@Dietetyq: xD Możesz przedstawić logikę, na podstawie której wyciągasz taki wniosek?
W dodatku nic nie świadczy o tym, że nie szanuje przedmiotów domowych. To tylko Twoja nadinterpretacja.
@kryptoholik: haha Ty z kotem na spółkę żyjesz to już OP'owi nie mów jak ma z żoną postępować
niech OP ją jeszcze na kolanach przeprosi że z---a*a i w czółko pocałuje bo pewnie się bidulka zestresowała
jeszcze celowo poszła wypłacić 80 zł żeby pokazać jak nisko wycenia uczucia męża - ale oczywiście to on winny, bo zamiast służalczo paść na kolana i przepraszać to jej powiedział "kur*a co Ty robisz, weź trochę uważaj może
@mirko_anonim: Sądzę, że związałeś się z wariatką. Jak przywiezie nowy to zapytaj się jej "Co się mówi?" i jak nie przeprosi to przynajmniej będziesz wiedział, że mam rację w pierwszym zdaniu. Co do ostatniego pytania to wymiana kabla w takim małym AGD to nie powinna być jakaś rocket