Aktywne Wpisy

konserwix +1006
#pieklomezczyzn dzień dobry
źródło: 1000004053
Pobierz
Vanche +273
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000004053
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze nic nie zjadłem bo dopiero zamawiam, sam sobie wziąłem karty i sam poszedłem złożyć zamówienie. A Pani zza lady nie widzi problemu zapytać czy ja chce dać napiwek. Za co? Po co? Z jakiego tytułu? Równie dobrze ja jej mogłem zapytać czy chce mi dychę dorzucić do zamówienia xDDD
Ogarnijcie się w tym gastro xd
#gastronomia #c-------y wy tam normalni jesteście w tym #wroclaw ?
Psiedsiembiorca ustala zasady 🤷. Ale żeby prosić pracowników żeby żebrali to już przesada.
To o czym piszesz to próba skopiowania systemu z USA, gdzie napiwki są obowiązkowe. No niby nie są, ale jak nie dasz to będzie awantura i już tam nigdy nie zjesz.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nachosy mają dobre, trzeba przyznać.
Komentarz usunięty przez moderatora
@paluszki_rybne: całe ¯\(ツ)/¯
Tam to już odklejeni są na maxa, dasz 10% - za mało, dasz 20% - też źle. Za chwilę jak dasz 50% to będą marudzić że sknera. Idziesz na obiad, płacisz $100 i $50 ma iść dla chłopa co
@PtactwaWiele: Zapomniałes jeszcze o jednej rzeczy.
Musisz samemu się ruszyć po to żarcie do baru żeby je odebrać także obsługi
Może i przepłacone ale jedzie też c-----e
Nie ma większego scamu niz ukrainski wro